Е што е смешно, може си скроила план за 2015 година, какви сте одма сеир да фаќате Сигурно не можела да се помири со фактот дека ја дочекала 2014, па веќе не и е интересно и едвај чека да дојде новата година. Супорт од мене, можам јас да бидам дејчето па дојди на 31.12.2014 кај мене дома.
Дали некоја изнајмуа стан или викендица на некое планинско место за викендот пред Нова Година? Пр. Крушево, Маврово, Пелистер, Пониква... или па била и да ми каже како се движат цените.
Знае ли некој што ќе има на плоштад кај нас и во Белград? Сакам негде на страна да славам, или па ако донесат некоја голема ѕвезда кај нас на плоштад, би останал и тука.
После Берово накај Струмица има едно место се вика Бела вода, има мали куќички и во близина ресторан. www.facebook.com/kompleksbelavoda Izdavanje vikendica Tip 1 Vikendicata sodrzi 4 posebni spalni so 8 kreveti plus 2 kreveti vo dnevnata koi mozat da se koristat po potrеba, cenata e 4000 denari za 24 casa. Izdavanje vikendica Tip 2 Vikendicata sodrzi edna spalna so 4 kreveti plus dnevna so 2 kreveti sto se pustat i mozat po potreba da se koristat za 2 ili 4 lica. Cenata e 3000 denari za 24 casa.
Sakam ova godina da bidam so mm i malata doma bi bilo najubavo se nadevam mm nema da mi smeni plan i ova god kako drugata :/
Дали некоја изнајмува или познава некој што изнајмува викендичка или стан било каде? 3 пара сме, за 2 ноќевања сакаме да изнајмиме. Местото не ни е толку битно
Во кревет,со грицки и некое топло пиење околу мене,пред мене маратон од новогодишни филмови. Совршено
Славел некој од вас Нова Година лани во Bo Bowling (City Mall)? Во цената беше вклучен алкохолот или само кетерингот? Бараме со друштвото некој покежуал локал во Скопје. Ако имате некои сугестии, пишете.
Требаше да одиме во Маврово во викендица..Но другарите ме заебаа..Така да не знам.. Можеби во Скопје ..Иако сум од Гостивар