ako dade gospod ke se napraam gz pijan kako so neam pieno asalno odamna za kade neznam ni sam ...ama i ne mi e vazno
Домашна, опуштена атмосфера со вино и добра храна не ни бега со дечко ми, ако ништо друго, ова го имаме. За поголеми планови може, отворени сме за предлози, па ќе видиме. Ако излезе нешто добро, и ако ни одговара друштвото може и друг план да се направи. Минатата нова година ја поминавме оддалечени илјадници километри еден од друг и на Скајп, така што оваа година ни е сеедно каде ќе бидеме, само да сме заедно.
Vo motel Osogovski biser-Kocani nema mesta e eftino..sakavme tamu da odime se taksavme uste od noemvri ama zadocnivme :/ Dali znaete nekoe planinsko mesto-motel od jugoistocna Makedonija kade ima "eftini" ponudi za nova godina - do 2000 den. za edna vecer so spienje?
Бубаче, не сакам 'рчкање, особено не на ваква тема, но морам да те корегирам. Азурен брег (Cote d'Azur) е јужна Франција. http://mk.wikipedia.org/wiki/Азурен_Брег На темава, дома најверојатно.
Дома со моите или кај некои пријатели. Уште немам одлучено. Мм е уште во Афганистан, така што со оглед на интернет врската таму каде што е, ќе бидам пресреќна ако успееме да се видиме на скајп за Божиќ. Сакав на плоштад да славам, ама деновиве забележав дека сериозно сум се одвикнала од ладно време
proveri na booking.com,bash gi gledav za da rezerviram za brat mi i ima dosta hotelcinja so pristojni ceni