Сигурно ќе се отвориш од карување? Обично така било на домашни забави, веќе не ме викаат неколку години за жал :/
Не знам. Премногу покани, премалку пари. Годинава финансискава состојба ја оценувам како многу нестабилна и полна со турболенции, всушност нешто слично како последниве неколку години зад неа. Сепак, најверојатно ќе се одлучам за кај другарка во стан. Ем топличко, ем убаво.
Прва година идам вака, искрено не знам како ќе биди ни ќеф ми се прај во глобала за Нова Година ама ај ќе бидни некако, една вечер
Ако моето друштво не се договири или ако има некои испади, ќе си седам дома ќе си пуштам филм, ако не некаде во ресторанче
Берлин, со моите шваби Бранденбуршката порта. Веќе видено, штандови преполни со интернационална храна и големо количество на пиво Се надевам на убава новогодишна вечер која ќе продолжи во топлата семејна атмосфера.
Нова Година, толку упувана непотребно, лугево трескање од земја за една глупава вечер. Ај што ке видиш девојки со нитни на глава, пердуви трепки, чуда од облека и од кичерај, најјако ми е што ке има и девојки кои дошле да фатат дечко, момци што дошле првпат да опипаат ци*ка, и врвот коа ке почнат да прераскажуваат следните две недели кој колку испил и колку била луда оваа Нова Година. Живелииииии нова годинооооо!
Ме пресмеа,колку само си во право кичерајот е врв на оваја вечер за понашањето да не зборувам,најтрагичното го водов денес во бутик,фатени за една кошула 2те не се пуштат едната јас прва ја видов другата јас прва ја фатив незнаев дали да плачам или да се смејам од целата еуфорија смешна што настанала за една чевер ,нека се олабат луѓето бре,на 2ри Јануари кога ќе се разбудат сметките никој нема да му ги има платено ни кредитите,незнам што точно се слави по кафани и кафичи искрено ама јбг секој со свои размислувања
sekade sum bila i probuvala skoro ovoj pat resiv doma si e doma so decko mi dobra muzika jadenje blago hahaha film dobro vino i relax ,podobro taka bar znaes opusten si doma si nego li na zurka kaj so neznaes kaj si so koj si,ili nekade u stan so neznaes koj poprvo da go treznis ili pak nekoe slicno takovo mesto za koe stanuva zbor da neznas na koj poprvo da ugodis vaka so srodna dusa doma najasalno ke mi e