Никогаш местото за славје не ми било битно или приоритет,секогаш гледам да сум со луѓето кој ми значат и кој ги сакам,онакви какви што се. Најверојатно годинава ке биде во домашна атмосвера фамилијарно.
како што ми тргнале годиниве уназат се дома, па поубаво од дома нема така да по се изгледа и оваа година дома со мојте најмили
Не размислувам многу за оваа нова година затоа што фокусирана сум на многу поубави работи ме чекаат веднаш после неа.
Deneska procitav eden vic na motika za nova god pa ajde ke go postiram ovde za toa e i temata - Каде ќе славиш Нова Година? – Дома, со семејството… – Браво! Секогаш сум велел дека дома е најубаво! – А ти? – Оф, десет дена на Малдиви, ол инклузив…
Да бидам искрена до сега не сум славела во кафич, диско или кафана. Секогаш на домашни журки, некогаш со 5, некогаш со 25 луѓе и секогаш сум си поминувала убаво. Ама годинава сакам малку поразлично. Или во кафич (има прифатливи понуди) или во Белград на плоштад. И Будва ја земам во предвид. Ќе видиме, во тек се преговори. Мразам вакви групни договори зошто никој не прави компромис се до последен момент.
Девојкии дали некој може да ми каже како е во Охрид за новогодиишната ноќ ? И за пречек во кафаните како се движат цените а и за приватните соби колку се движи цената? Ќе ми биде од голема помош