Гони се ма. ти БарЦеЉона ќе одиш сус таму.А не вадиш карта за нас, па и сакаш в лудница дека таму бесплатно.Епа одлучи се сега каде, хаха.Се зезам немој да се наљутш Кјукло хаха. Јас ќе ви правам забава во лудница.
Сите Барселона, Мадрид, Берлин... Само јас Скопје ќе си бегам! Кај мене спротивна е ситуацијата, во Австрија живеам и огромна носталгија ме фаќа за празнициве, а сакам и друштвото да си го видам. Кај другарка дома ќе се собираме, храна, пијачка, музиче и ништо друго не ни треба. Не е важно каде туку со кого.
Кој кажа бе дека за нова година ќе одам? Тоа би сакала само. Колоквиуми и испити имам колку сакаш. Може и дома со книга ќе ја славам.
Sto vi se poveke dopaga domasno raspolozenie ili negde vo nekoj hotel, restorant i sl .. Mene iskreno zdosadeno mi e od hoteli i restoranti sekoja nova godina ja docekuvam vo domasno raspolozenie so mnogu alhohol cigara drustvo hrana zabava smea igra muzika .. Nova godina e edns vo godinata i site znaat da kazat sekoj den sme doma pa i za nova godina li da bideme .. Mene ne mi e bitno dali sum doma dali ke iznajmam nekoj prostor ili kaj nekoj/a drugar/ka toa ne mi e voopsto bitno samo da e vo domasna atmosvera .. Nikogas ne sum sakala takvi romantiki vo hoteli restoranti i dr, domasen covek sum so rakija i vino si se napijam do nova godina i utre nisto ne se sekavam .. Vie kade za nova godina ?
http://grouper.mk/skopje/deal/jupiter-nova-godina-belgrad-maldi-vozrasni Ако е некој заинтересиран, уште 8 часа преостанато време, нека ми пише во л.п. Ми се оди ама неам друштво.
Само јас ли се чудам за цениве по ресторани/кафичи, во просек е 1500 вечер и тоа доста ограничен избор на алкохол (пола со вода мешан), а толку безвезе јадење, по кафичиве па само даски/апетисани.Ние со друштвото најдовме стан без да плаќаме, супер ќе си поминеме секако. Кога ќе ми текне претходниве години како се потресував, па купување штикли фустани, сега од шминка лабело само, и фармерки дискутабилно е дали ќе облечам.
едвај чекав после толку време и толку нови години да си се префрлам во домашна атмосфера (иако нема дома да бидам него кај другар дома ќе славиме) искрено не ни ги сакам тие штикли ниту фустани посебно за нова година пошо сум малер и секад кревам температура за нова година. вака кај другарче дома со сите познати долни пижамчиња огромен дуксер и чао пријатно
Не ми се исплати да давам за една вечер толлу пари за во кафич или дискотека.Никако.Не сме одлучени уште,по се изгледс дома.Ама не се ни бунам.
Се мислам шо пижами да си купам...бидејќи хотел дома има 8 ѕвезди отприлика и не знам стварно какви пижами да си ставам...какви да си купам
Сакаме во Штип ама никако да најдам понуди, ако знаете места во Штип каде што ќе има дочек пишете. Фала однапред.
Оваа година на Копаоник Убава беше понудата, а и не е многу далеку за патување. Да одморам 4 дена од се
Да не е малце касно за барање понуди? Знам дека се организира во Милд, Џет, Канал 77, Даблин и можеби Мистик, ама не сум сигурна за дискотеката. Како што слушам, веќе и немало место, ама може на овие места да си прашаш за сигурно. Ама, поарно барај некаде на друго место, досаден е Штип, јас од овде бегам
Не сум љубител на кафани нити на народна и турбофолк музика, друштвото се договорија да одат во кафана па јас решив да останам дома, и онака за џабе ќе ми бидат фрлени парите кога нема да се чувствувам ниту ќе си поминам убаво.. А за една вечер да дадеш толку пари (мени карта+фустан+шминка+други дрангулии) искрено не се псплаќа.. Со големо срце би ги дала тие пари за некаде надвор од земјава да прошетам отколку тука, навистина нема смисла
Кога ќе пресметам колку ќе ме чини славење на нова година во кафана за мене и вереникот за една вечер се одлучив дека со тие пари ќе си купам клуб масичка за новиот дом во кој (се надевам) ќе уживаме и славиме уште многу нови години и други празници.