Планираме здравје со друштвото во Белград, но сакаме да изнајмиме стан или кука за поефтино.Бил некој да ми предлож смештај и како осе движат цените?
Не ми се верува, ќе добијам новогодишно пакетче. Спојлер: Вечерна доза на хумор за добар сон Смајливо што ми се смешка ме асоцира на кондоми, ќе немам со кого да ги употребамтуку ако имаш некој внук/син да се ородиме навистинска.
Домче фамилијарно, дополнето со старосватовите и уште едни пријатели. Прасенце испазарено, пијалоче натаманено и тоо
Претпоставувам некаде надвор од Скопје. Али не е важна локацијата, чим друштвото доаѓа , може и во некоја запустена колиба да славиме знам дека ќе помине одлично.
@Yipman2 верувај не сакаш во запустена колиба да славиш. Ние така се излажавме пред некоја година, кога надвор беше -17 а ние на викендица. Иако имаше оган, смрзнавме.
Na Karibi, 7 dena. Dosega ne sum videla Dedo Mraz vo kupaki, ova ke mi bide prvpat. Ne veruvam vo Dedo Mraz bez sneg, nekako nevistinito mi e, ama mi e vreme za leten odmor i voedno ke iskoristam i Christmas.
Во мојата викендица на планина со дечко ми, најдобрата другарка и дечко ѝ. И лани бевме таму затоа што не знаевме каде, но толку многу ни се допадна што годинава се договоривме да одиме пак уште пред два месеца Ладно е, но имаме ќумбе, имаме дрвца, мезенце, винце, музиче по наш избор, ма едвај чекам. Планираме и да си поврземе два-три дена, ќе биде право мало зимување ако падне снег
Нешто се мислам за Попова Шапка ама ке видиме, има време. Лани беше лудница ептентакво нешто не се повторува.
Дома, поубаво за мене нема, со уште некој, уште не сме договориле,повеќе се радувам на дружбата,седенка,касни си пивни си,расположи се