Извини што касно враќам, сега гледам. Во хотел Славија има понуда, новогодишна прослава со свечена вечера, неограничено пиење, една вечер спиење + појадок (полупансион му доаѓа) со сопствен превоз е 2100 ден, се исплати и те како. http://elemturs.mk/Нова-Година-на-Попова-Шапка-Хотел-Слав/ Мене ми отпадна и оваа понуда, по се најверојатно ќе одам во викендицаБар ќе заштедам а ќе седам 2-3 дена. Инаку, дојдов во темава за да ја ставам понудава Не знам дали на овие повеќе да им се чудам, или на тие што ќе платат волку.И по кафичиве, Мартини во Лептокарија е волку, па ова ми е третина од партиципација за факултет.
Prasuvav za drugarki sto se odelija so drugi jas ke si slavam so drugi kade ...ne se znae... a ovie 15 20 dusi valjda ke iznajmat nesto nz
На Попова Шапка, во Славија, има некаква забава за гостите? Музика има, нешто забавно? Никаде не можам да најдам програма, само пишува свечена вечера дека имало, најверојатно свечена вечера не е без некаква забава, сигурно нема само вечерата да ја дадат...
Ме интересира зошто лудница? Што се случуваше? Добра музика, што музика имаше? Веројатно имало некаква забава, сигурно не ви ја дале само бечерата. Благодарам за времето.
Nz ne mi e ni gajle moze da ne stignam na vreme poradi obvrski da kupam karta za vi diskoteka ama stvarno ne mi e gajle zosto i taka vo disko ne mi se slavi t.e. tolku mi e seedno sto nz ni dali voopstvo mi se slavi hahahah
Бевме договорени со пријатели, си купив фустанче и штикли,поклон за мојот сакан, а тој денес ми се скара..што значи дома сама..за жал најлошо е кога ќе те разочара некој што најмногу му веруваш..убаво да си поминете девојки
Здраво феминки, знам дека е рано ама гледам дека почнати се новогодишните понуди за Банско, немам одено и не знам за 3/4 ноќевања колку се движат цените, не знам ни со која агенција, дали цените за НГ се исти како тие во теко на целата зимска сезона. Ако знае некој или има одено нека пише
Во топла семејна атмосфера, со вино служено на собна температура и помфрит од домашни компири, уз пилешко или мисиркино месо, одгледувано по сите стандарди. Секако, на тв ќе се гледа новогодишна програма на некоја од националните телевизии.
Феминки, предлог за славење НГ тука во Македонија на некое планинско место и по можност не толку скапичко?
Во некој морничав замок , на сите страни пајажини и прашина , и по некој костур во кош , и во позадина некои чудни звуци и гласови ...