Programa od dochek na ploshtad Skopje da pushti nekoj. Da vidime dl shto kje ne pochestat ovaa godina. Inache planiram da pukam petardi. Za drugo ne znam.
Во Битола. Резервиравме со дечкото во Сохо апартмани. Планираме сами таму да одиме,да си направиме вечера Ако има нешто на плоштад да излеземе до таму и толкуу Ако има некој што знае дали ке има на плоштад нештп нека ме извести
Дома. Баш за 31 никаде не сакам да сум. Пред и после може. Ама 31-1 дома. Репертоарот е ваков. Кумовите доаѓаат накај 6 и почнуваме со мезење. Они си одат накај 9 јас и маж продужуваме со мезе. Дете заспива ние пуштаме филм и се префрламе со тањирите на кревет. Си честитаме и си фаќаме позиција за спиење. Утрото ќе се гледа виенски бал и ќе се дојадуваат остатоци од вечерта. Дете обожава таква музика така да ќе биде уживање.
да не има некој вила/ куќа/куќарка да издава за нова година ? за едно или две ноќевања не е битно каде, само малце одмор да видам
Во викендичка со друштво. Јас бев за да се оди негде надвор на 2/3 дена ама со друштво тешко се излгеува на крај.
Софија - едвај чекам. со сопругот, уште еден пар блиски другар и другарка. и братми со неговата женска. преубаво ќе биде
Дечки, ако има некој шо го имат заебано како мене и нема кај за НГ, пишете па може да си се договориме
Од новата година па навака цело време сакам да споделам овде но заборавам кога ќе влезам на форумот Ако не е за овде мислењето преместете го во друга тема. Бевме во Дион за нг... Се разочарав скроз поголем ужас не сум видела... Прво плаќавме 2800 од човек.Во тоа требаше да биде вклучено ова: Бевме 6 души што значи 16800 од сите а го добивме ова за цела вечер : Ги прашавме келнерите не гледаа само збунето. Пијалокот беше "неограничен" а уствари место шток и виски ни носеа коњак...И тоа по 1 чашка и минимум 40 мин чекавме......Жаре почна да пее тек во 11 ипол,а до 11 ипол имаше музика пуштена ко да е сосем обична вечер...тивка музика некоја уште да заспиеш....Катастрофа никогаш повеќе !
Нема нешто полошо од дочек у кафиќ у Скопје. Газдите на дион ги знам лично и љуштат максимално за нова година. Патем не знам зашто воопшто мислите брзо ќе стига пијачка кога е фул пополнето и ако е 'неограничено ' луѓево нарачуваат ко луди! Да нарачуваат ко нормален ден сигурно нема да се дешава тоа