и јас ќе сум во домашни услови, само не кај мене дома мада и тоа можеше да бидне. Гледам годинава никому не му е до славење...мислев само јас сум во тоа стање
Како минатата така и оваа дома ќе спијам. Не ми значи ништо, поубаво ми е на стара нова година бидејќи се собираме со екипата- друштвото стандард секоја година во исто кафанче е резервирано.
Здраво дечки, Новата Година сакаме јас и моето друштво да ја дочекаме во Скопје, но со оглед на тоа што не сум од Скопје, би сакала некои од вас да ми предложите убаво место во Скопје за дочек на Нова Година.
Decki ajde nekoj preporaki za slavenje nova godina vo Skopje. Isto i nie kako @Cacii123 . Golemo drustvo sme od okolu 17-18 godishni ama ne sme od Skopje pa ne znaeme mnogu mesta. Kade bi bile deca na nasha vozdrast. Klubovi, kafici nesto takvo?
Здраво дечки, дали имате некоја препорака за славење Нова година во Скопје, без екс ју и актуелни српски песни?
Фала дечки, ама оваа година решив да направам промена малку, можеби и вие треба да пробате. Во секој случај на прво место е друштвото, а на второ место каде.Секоја идеја е добредојдена. Фала и поздрав