Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Каде за дочекот на Новата година?

Дискусија во 'Слободно време' започната од babyketi, 4 декември 2009.

1. W@nda

W@nda Истакнат член

Се зачлени на:
    15 септември 2024
    Пораки:
    148
    Допаѓања:
    776
    Оваа година со вереникот размислуваме околу понуди за Португалија- Порто и Лисабон и има некои факултативи или Шпанија- Мадрид и Барселона и тука има факултативно во зависност од интерес да се видат и други места.
    Искуства каде е поубаво, поживо и поразиграно и предлози за асални агенции, да се од збор како ветиле така да испадне програмата?

2. lady brunette

lady brunette Нов член

Се зачлени на:
    3 декември 2024
    Пораки:
    1
    Допаѓања:
    0
    Дечки ми треба ваша помош. За нова година со друштво сакаме да изнајмиме викендица или голем стан за дочек на новата година. Дали ќе може нешто да ни препорачате или пак ако издавате да ве контактирам?
    Ви благодарам :$

3. theowndemon

theowndemon crazy cat lady Член на тимот

Се зачлени на:
    17 септември 2013
    Пораки:
    13.502
    Допаѓања:
    166.019
    Онкологија пошто нормално дека со мојата среќа тогаш (31.12) ми иди едно хемо :D
    Има шанси да останам Скопје ден-два да не се малтретирам по пат, дома, в кревет. Можи ќе се потрудам да напрам руска со кифлички или некоја друга кремаста салата со кифлички за дур гледам некој кринџ празничен филм.

На Milobebence, Glowy, Sweetymk и 7 други им се допаѓа ова.
  4. Antoninaaa

Antoninaaa Популарен член

Се зачлени на:
    3 март 2013
    Пораки:
    828
    Допаѓања:
    9.172
    Зарем има некаде поубаво од дома за дочекот и воопшто празниците? Преку цела година можеш да одиш да патуваш каде сакаш и да се забавуваш со кого сакаш. Како не сакав да патувам и да се малтретирам баш за празниците, еве сега одма.

На Milobebence, Sweetymk и Alex.T им се допаѓа ова.
  5. TeodorAlekS

TeodorAlekS Активен член

Се зачлени на:
    25 октомври 2024
    Пораки:
    11
    Допаѓања:
    22
    Дали некој има патувано со агенција Арка и какви искуства има?

6. Cycloastra

Cycloastra Истакнат член

Се зачлени на:
    22 март 2023
    Пораки:
    176
    Допаѓања:
    251
    Можно е дневна шема ако сака некој и ме викне. Навечер би сакал со семејството. Патување ни под разно.

7. Xxxx2

Xxxx2 Истакнат член

Се зачлени на:
    25 јули 2015
    Пораки:
    393
    Допаѓања:
    165
    Предлог каде да се оди со бебе? Најдобро во апартманско сместување за да може рает да се гледа филм дури бебето спие во друга просторија, а преку ден да прошетаме во природа.

8. gladiola37

gladiola37 Истакнат член

Се зачлени на:
    20 февруари 2020
    Пораки:
    332
    Допаѓања:
    189
  9. n.lauda

n.lauda Истакнат член

Се зачлени на:
    7 февруари 2023
    Пораки:
    125
    Допаѓања:
    503
    Нема каде, отворен сум за предлози и покани.

10. Eni.r

Eni.r Популарен член

Се зачлени на:
    17 август 2018
    Пораки:
    823
    Допаѓања:
    2.210
    Дома, нити имам каде нити со кој:sun:

На sino.o.oka и Cutiepie1 им се допаѓа ова.
  11. SummerGirl

SummerGirl Форумски идол

Се зачлени на:
    10 март 2010
    Пораки:
    17.055
    Допаѓања:
    36.093
    И оваа година ќе бидеме дома.

12. CheekyChick

CheekyChick Активен член

Се зачлени на:
    6 декември 2024
    Пораки:
    41
    Допаѓања:
    51
    Будваа или Белградд

13. studygirl

studygirl Нов член

Се зачлени на:
    4 декември 2024
    Пораки:
    6
    Допаѓања:
    2
    Девојки имам мал проблем или како да го кажам. Сега за новата година се договаравме моето друштво со друштвото на дечко на една моја другарка. Едно девојче од моето друштво да не речам лошо но направи проблем на еден начин. Таа разговарала со едно девојче и нејзе ѝ рекла дека не сака да слави со она другото друштво на дечкото, но и тие пак не сакаа со неа и сега се случија така драми да речам и таа нема да слави со нас туку ќе оди во дискотека. Скоро бев на роденден и знам дека намерно зборуваше за нејзините планови за нова година пред мене и не знам, да се покаже дека ќе си помини убаво. Се имаат случувано повеќе проблеми со неа и некако не знам чувствувам грижа на совест, но сепак таа сама одлучи да не слави со нас.

14. Waverly Raven

Waverly Raven Популарен член

Се зачлени на:
    10 октомври 2017
    Пораки:
    3.263
    Допаѓања:
    12.236
    Не се замарај и терај си како шо ти одговара. За ситници се прават драми оти на некого му е досадно. Ајт таму.

На eliesaab и studygirl им се допаѓа ова.
  15. girl1233

girl1233 Истакнат член

Се зачлени на:
    31 мај 2014
    Пораки:
    55
    Допаѓања:
    82
    Devojki, kje ve zamolam da mi predlozite dobri mesta za docek.na novata godina za par ( sami jas i decko mi). Pozz ❤

16. MorskaSirena

MorskaSirena Истакнат член

Се зачлени на:
    9 јули 2020
    Пораки:
    875
    Допаѓања:
    2.088
    До пред да родам, години наназад за нова година сум искачала преку ден, на денски журки, а вечерта дома со мевце,руска и кифлички. И најубаво сум си поминуавала. Сега веќе дома преку ден на дочек детска нова година а вечер се знае дома, дете заспива рано па натенане да си дочекаме нова година со мажуле:rofl:

На lovely91 му/ѝ се допаѓа ова.
  17. studygirl

studygirl Нов член

Се зачлени на:
    4 декември 2024
    Пораки:
    6
    Допаѓања:
    2
    Lele devojki imame ogromen problem!! Za nova godina se sobravme 21 dusi i nemame kaj da slavime. Ne znam sto da napravime iskreno seto ova e ogromen haos. Smenivme 100 prostori do sega. Spomnav za vo kafic ama ne znam nejkat drugite. Gi razbiram ama podobro tamu od kolku li vo eden krsh stan sto ke treba 1 mesec da go iznajmime. Ne znam seriozno sto da napravime i se nadevam deka se ke se razresi. Ste imale li vakvo iskustvo?

На Dana9 му/ѝ се допаѓа ова.
  18. Sweetymk

Sweetymk Активен член

Се зачлени на:
    19 февруари 2024
    Пораки:
    51
    Допаѓања:
    211
    Со оглед дека сте повеке најдобра варијанта ви е да изнајмите викендичка (fingers)

На Ena05, cherrycosmos, n.lauda и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  19. studygirl

studygirl Нов член

Се зачлени на:
    4 декември 2024
    Пораки:
    6
    Допаѓања:
    2
    Izgleda drugite uspeaa da pronajdat nekoj prostor, utre ke otidat da go razgledat pa ke ni pratat vo grupa so site sto ke slavime. Problem e sto mnogu se nasobravme od ednas. Trebase samo 15 no na krajot ispadnavme 21. Totalen haos. Se molam na Gospod deka se ke se resi zasto ova mi pricinuva stres na eden nacin odozgora polugodisni testovi i ocenki. Plus imam i volonterski aktivnosti.

20. Carpediemm

Carpediemm Активен член

Се зачлени на:
    28 февруари 2024
    Пораки:
    62
    Допаѓања:
    102
    Годинава после толку време збиранки и забави со друштва ќе ја славам нова година со мајка ми.Толку сум happy, што си организиравме патување се сами да поминеме квалитетно време заедно.
    Се надевам и знам дека ќе биде убаво (fingers):party:

На Ena05, Aschenputtel, Cutiepie1 и 5 други им се допаѓа ова.