Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Каде за дочекот на Новата година?

Дискусија во 'Слободно време' започната од babyketi, 4 декември 2009.

1. SexyPrincess

SexyPrincess Истакнат член

Се зачлени на:
    27 јуни 2010
    Пораки:
    254
    Допаѓања:
    132

vo be2 kr bide jako, a i ne e skapo 600 den ama ograniceni se vleznicite.... i nie se misline okolu ovaa ponuda :D

[mod-kirilica:lyoepno0][/mod-kirilica:lyoepno0]

2. Bozica1980

Bozica1980 Форумски идол

Се зачлени на:
    24 август 2010
    Пораки:
    7.103
    Допаѓања:
    258.528
    Жаре е прифатлив само и само со некој промил алкохол во крвта ;) при чиста свест и совест може од минута во минута да ти е полошо!

На Noemi му/ѝ се допаѓа ова.
  3. Lacrymosa

Lacrymosa Истакнат член

Се зачлени на:
    18 јануари 2010
    Пораки:
    119
    Допаѓања:
    90
    маврово во викендица или дома, во зависност либето како ќе биде со работни обврски... а така ми се оди маврово уффф.

4. gossip-girl

gossip-girl Истакнат член

Се зачлени на:
    5 ноември 2010
    Пораки:
    351
    Допаѓања:
    218
    Дома со семејството, иако имам 20 години, другарките ме погледнаа чудно кога им кажав дека ќе седам дома, ми фали тоа чувство, мирно и топло со луѓето што ги сакам најмногу. Од 5 одделение немам седено дома со моите. Преку глава ми е од искомплексирани створења по кафичи и дискотеки (со чест на исклучоци, не сум јас искомплексирана па сите да не ми чинат, едноставно има такви по Скопјево барем), пијани фаци, светки. миничи, раце во вис и "а ја лудујем, моје медено".
    Од каде правило дека морало негде да се оди, само крај на една и почеток на друга година, ништо посебно.

На Bibko му/ѝ се допаѓа ова.
  5. Speechless

Speechless Популарен член

Се зачлени на:
    14 април 2010
    Пораки:
    4.303
    Допаѓања:
    5.950
    ^^^^ :clap: :clap:

..Јас, уште незнам. Кој и да го прашам незнае.Сите сакаат на тацна само да им кажеш пари и каде, а никој не фаќа нешто да среди. Ќе се договорам до недела, а сепак мислам дека ќе славам со две мили другарки па и не ми треба многу гужва. ;)
    Или пак со мојон ако не се скараме до нова година ( :rofl: ) ме викаше во некој си кафич , но ќе видам, не ми се иде со него сама.
    На крај, дома со мама и тато. :hug:

6. senza.parole

senza.parole Форумски идол

Се зачлени на:
    22 септември 2010
    Пораки:
    3.759
    Допаѓања:
    23.969
    Дали има уште некој кој како мене појма нема каде ќе оди за Нова Година ? :?: :?: :)

7. strangewoman

strangewoman Популарен член

Се зачлени на:
    9 декември 2009
    Пораки:
    718
    Допаѓања:
    390
    Јас дефинитивно сум една од оние кои ќе си седат дома :x :)

На Noemi му/ѝ се допаѓа ова.
  8. Noemi

Noemi Популарен член

Се зачлени на:
    7 април 2010
    Пораки:
    2.143
    Допаѓања:
    8.243
    Има има :D а најпаметно ми е дома да си седам, да си преспијам :)

9. Alanna

Alanna Популарен член

Се зачлени на:
    20 ноември 2010
    Пораки:
    1.120
    Допаѓања:
    484
    Еве и јас незнам,уште се мислам дали воопшто да идам негде :$

10. sadangel

sadangel Популарен член

Се зачлени на:
    7 март 2010
    Пораки:
    983
    Допаѓања:
    782
    и јас сеуште незнам :^) - изгледа на 31ви ќе одлучам :rofl:

11. sonce777

sonce777 Популарен член

Се зачлени на:
    30 јуни 2010
    Пораки:
    461
    Допаѓања:
    262
    Одам за пролом бања.Од денес почнувам да се радувам.

12. SuperGirl2010

SuperGirl2010 Популарен член

Се зачлени на:
    13 ноември 2010
    Пораки:
    328
    Допаѓања:
    316
    Поима немам каде за нова година :| како што тргнала работава, ќе си седам дома (но не со моите, туку сама, затоа што они веќе си резервираа) браво :clap: за нив... но не и за ќерка им.. :worried:

13. girl1985

girl1985 Популарен член

Се зачлени на:
    10 јули 2010
    Пораки:
    1.635
    Допаѓања:
    2.122
    Ич не се замарам каде. Помина времето кога се замарав цел месец однапред каде, со кого, како, што. Сега ми е најважно да сум со најблиските пријатели и моето цуце. А каде, веројатно ќе се договориме во минута до дванаесет што се вели, затоа што тоа е најмал проблем. Планираме да играме монопол инаку :D

14. ehrgeizig123

ehrgeizig123 Истакнат член

Се зачлени на:
    22 декември 2010
    Пораки:
    427
    Допаѓања:
    157
    И ние се договоривме монопол да играме :D Иначе кај другарка дома ке бидеме онака лајт.

На girl1985 му/ѝ се допаѓа ова.
  15. unique.lady

unique.lady Истакнат член

Се зачлени на:
    19 декември 2010
    Пораки:
    109
    Допаѓања:
    69
    ќе седнеме во некој кафич со пријателите и таму ќе чекаме нова година а за 2ра вечер од Нова Година дома ќе си славам и коковче ќе си јадеме со мажот ми..романтично :lol:

16. topce25

topce25 Истакнат член

Се зачлени на:
    12 ноември 2010
    Пораки:
    141
    Допаѓања:
    48
    значи појма немаме од туризам,за овие пари ке си отидеш во Банско 7 дена полупансион...

17. blueeparadise

blueeparadise Популарен член

Се зачлени на:
    22 октомври 2010
    Пораки:
    3.647
    Допаѓања:
    6.505
    Незнам. Незнам. Незнаааам. :@
    Искрено, ЈАС лично не се нервирам заради тоа, туку ме нервираат овие од друштво што се договараат дури од ОКТОМВРИ :!: за Нова Година и уште не се договорија. И цело време се заебаваме, те ваму ќе славиме, те таму ќе славиме. Е, на крај нигде нема да славиме! Ќе си славам пред телевизор и ќе си гледам филм и ќе си грицкам што ќе ми дојде при рака. Теее, па најпосле.. Ама не, многу ме нервираат овие преговарања и договарања два месеца унапред и на крај да идат на некое тапа место или воопшто да не се договорат и да се раскараат. Мене не ми е дотолку битно местото, битни ми се луѓето со кои ќе славам. Па друштвото ја прави атмосверата. Нема ја да идам со некои фаци шо не ни ги знам у најбољи кафич и што, што ќе напраам со тоа? Провод нула. |( Ако треба ќе си идам кај најдобрата другарка дома, сами и ќе си уживаме. Ќе си грицкаме, ќе изедеме све дома што има благо :lol: па ќе си играме и монопол, ќе си гледаме филмчиња и верувам, дека сто пати подобро ќе поминеме од сите нив. ;)

18. Sharonn

Sharonn Истакнат член

Се зачлени на:
    24 април 2010
    Пораки:
    22
    Допаѓања:
    2
    по сите несложувања,веќе не ми се ни слави новата година.требаше да славиме во домот на мојата другарка со другарите ,но никој со никој не се поднесува ,на некој не му одговара нешто и слично.така да мислам дека ќе си останеме само женско друштво.можеби не е најдобар план,но ќе поминеме некако :)

19. anastasija85

anastasija85 Истакнат член

Се зачлени на:
    26 ноември 2010
    Пораки:
    555
    Допаѓања:
    1.029
    во дубровник со мојата љубов |-)

На gami, rossonerka, soledad и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  20. Sanji4ka21

Sanji4ka21 Истакнат член

Се зачлени на:
    26 септември 2010
    Пораки:
    428
    Допаѓања:
    88
    Оваа година ке ја дочекам во домашна атмосфера со мажулето,синчето и блиски пријатели.