vo be2 kr bide jako, a i ne e skapo 600 den ama ograniceni se vleznicite.... i nie se misline okolu ovaa ponuda [mod-kirilica:lyoepno0][/mod-kirilica:lyoepno0]
Жаре е прифатлив само и само со некој промил алкохол во крвта при чиста свест и совест може од минута во минута да ти е полошо!
маврово во викендица или дома, во зависност либето како ќе биде со работни обврски... а така ми се оди маврово уффф.
Дома со семејството, иако имам 20 години, другарките ме погледнаа чудно кога им кажав дека ќе седам дома, ми фали тоа чувство, мирно и топло со луѓето што ги сакам најмногу. Од 5 одделение немам седено дома со моите. Преку глава ми е од искомплексирани створења по кафичи и дискотеки (со чест на исклучоци, не сум јас искомплексирана па сите да не ми чинат, едноставно има такви по Скопјево барем), пијани фаци, светки. миничи, раце во вис и "а ја лудујем, моје медено". Од каде правило дека морало негде да се оди, само крај на една и почеток на друга година, ништо посебно.
^^^^ ..Јас, уште незнам. Кој и да го прашам незнае.Сите сакаат на тацна само да им кажеш пари и каде, а никој не фаќа нешто да среди. Ќе се договорам до недела, а сепак мислам дека ќе славам со две мили другарки па и не ми треба многу гужва. Или пак со мојон ако не се скараме до нова година ( ) ме викаше во некој си кафич , но ќе видам, не ми се иде со него сама. На крај, дома со мама и тато.
Поима немам каде за нова година како што тргнала работава, ќе си седам дома (но не со моите, туку сама, затоа што они веќе си резервираа) браво за нив... но не и за ќерка им..
Ич не се замарам каде. Помина времето кога се замарав цел месец однапред каде, со кого, како, што. Сега ми е најважно да сум со најблиските пријатели и моето цуце. А каде, веројатно ќе се договориме во минута до дванаесет што се вели, затоа што тоа е најмал проблем. Планираме да играме монопол инаку
ќе седнеме во некој кафич со пријателите и таму ќе чекаме нова година а за 2ра вечер од Нова Година дома ќе си славам и коковче ќе си јадеме со мажот ми..романтично
Незнам. Незнам. Незнаааам. Искрено, ЈАС лично не се нервирам заради тоа, туку ме нервираат овие од друштво што се договараат дури од ОКТОМВРИ за Нова Година и уште не се договорија. И цело време се заебаваме, те ваму ќе славиме, те таму ќе славиме. Е, на крај нигде нема да славиме! Ќе си славам пред телевизор и ќе си гледам филм и ќе си грицкам што ќе ми дојде при рака. Теее, па најпосле.. Ама не, многу ме нервираат овие преговарања и договарања два месеца унапред и на крај да идат на некое тапа место или воопшто да не се договорат и да се раскараат. Мене не ми е дотолку битно местото, битни ми се луѓето со кои ќе славам. Па друштвото ја прави атмосверата. Нема ја да идам со некои фаци шо не ни ги знам у најбољи кафич и што, што ќе напраам со тоа? Провод нула. Ако треба ќе си идам кај најдобрата другарка дома, сами и ќе си уживаме. Ќе си грицкаме, ќе изедеме све дома што има благо па ќе си играме и монопол, ќе си гледаме филмчиња и верувам, дека сто пати подобро ќе поминеме од сите нив.
по сите несложувања,веќе не ми се ни слави новата година.требаше да славиме во домот на мојата другарка со другарите ,но никој со никој не се поднесува ,на некој не му одговара нешто и слично.така да мислам дека ќе си останеме само женско друштво.можеби не е најдобар план,но ќе поминеме некако