Еве донесов одлука да го поминам во ходникот каде ми е плакарот за чевли. Гледам се испомешале апостолки, балетанки, по некоја штикла. И црвеница насекаде од патиките за тенис на син ми. Му се пуштам на плакаров трудољубиво со елан како што бива за први мај Инаку син ми е со друштво, сопругот на работа , јас во ходникот, и така...
Планот се смени вчера вечерта, и испадна дека ќе сме 10 луѓе + 2 мали прекрасни дечиња.Во викендица...прекрасно.Ама на дечко ми алалда му е најдобар скараџија
Бев на плажа, правевме скара, се сончавме на лежалките, супер си поминав , можам да кажам нај убав мај си искарав оваа година
^ Премногу уморно, сонцето не утепа. Некако набрзинка испадна планот да идеме со плус 4 души и на сосема друга дестинација итн итн.. Така да немав баш некоја убава атмосфера, ама во секој случај ок беше, барем излезена бев
дури сега случајно видов дека си ми се обратила се зезав за пиењето, нормално дека ке се напиеш пивце 2 ама поминаа времињата на глупирања. инаку не се слагам со тебе за први мај да бидеш во ресторан, бидејчи во ресторан може да се оди секој ден од годината, и секој ден сме по ресторани, така да не е интересно веке, а први мај е само еднаш и тогаш сите се во природа, убаво е малку да се прошета и надвор од рестораните.
Очигледно грција како и секој први мај зависи кога се паѓа па можеби и ке си спојам неколку дена. Узиванции
даа, значит има време да се размислува освен секако ќе биде дека некаде во природа на планина а сепак не знам каде ќе одам и секако дека ќе одам некаде битно со друштвото
Првиот ден Дојран а вториот кога ке отрезнам ке ви кажам, се шалам..Ке бидам со школските и другарките. Се надевам интересно ке биде
е Грција. Со него едвај чекам да дојде среда. Толку многу сакав да одам на море да си се одморам немозам да дочекам.и тоа цели 6 дена оф оф оф.