Размислувавме за во некој рибник или на некое друго интересно местенце на ручек, ама најверојатно ќе биде домче.
Пропадна планот за излет. Дали работат кафичите и рестораните, мислам сите. Не сакам за 1 мај у ресторан ама па и дома не ми се седи
На работа. Не ми се верува дека доживеав и ова да го кажам, ама и онака ќе седев дома, вака барем да си земам некое денарче.
Бидејќи е Петок, супер, продолжен викенд во Грција Lоutraki, Edessa, се вика местото, доколку некој е заинтересиран за водопади,препрекрасно место. Секој период од годината го посетувам местово, го обожавам, некако ме одмара и уживам кога сум таму. Инаку цените, нормални, не е нешто прескапо за престој, има многу за посетување иии едвај чекам да одам пак и пак.
Vi mojata blizna livada prekrasna priroda .Ubava ispolneta so treva i raznobojni cvekinja. A i malite decinja ke se nauzivaat i ke se izduvaat. Inaku familijarno so braka snai i vnuci .
Прв пат ќе бидам во Скопје за 1ви мај. Планираме на матка, но што мислите ќе има многу луѓе или не ? Можно ли е да се најде место во тие ресторанчињата или не ? Накај колку саат се оди ..... дајте некоја корисна информација.