Каде излегувате?

Дискусија во 'Слободно време' започната од LadyStyle, 5 јуни 2010.

1. Katerinceee

Katerinceee Популарен член

Се зачлени на:
    15 јуни 2012
    Пораки:
    814
    Допаѓања:
    1.230
    Па мало градче,мали места...
    Излегувам по кафичи,понекогаш сендвичари и центар...

2. baby-star

baby-star Популарен член

Се зачлени на:
    8 февруари 2012
    Пораки:
    2.477
    Допаѓања:
    10.927
    Сакам да шетам на повеќе места,во кафичи,диска,ресторани.

3. Anja98

Anja98 Популарен член

Се зачлени на:
    26 февруари 2011
    Пораки:
    362
    Допаѓања:
    553
    Ретко одам по дискотеки,освен ако не е нешто поголемо како на пример завчера отварањето на тоа Social,ex zimsko Paradizo. Најчесто одам во некој кафич,на јадење негде(мекдоналдс,ања...), се шетам низ гтц,сити мол или рамстор и секако неизбежен дел градски парк. :)

4. sm1zla

sm1zla Истакнат член

Се зачлени на:
    26 јули 2011
    Пораки:
    730
    Допаѓања:
    307
    многу ретко излегувам (дека со другарките се испокарав -.-) ама кога излегувам во градот низ центар или едно место има го викаме ’кукичка’ мал град..:)

На CoCoGiiiRL му/ѝ се допаѓа ова.
  5. Moretti

Moretti Истакнат член

Се зачлени на:
    21 ноември 2012
    Пораки:
    202
    Допаѓања:
    1.051
    Па излегувам во кафичи понекогаш се собираме кај некој дома :D понекогаш седеме во паркови и така

6. NewYorker

NewYorker Истакнат член

Се зачлени на:
    11 октомври 2012
    Пораки:
    387
    Допаѓања:
    95
    Јас и друштвото сеуште не сме за по дискотеки и кафичи :lol:.
    Ние си се договараме да се збереме кај некој,нарачуваме пица и се забораваме со саати од зборење и зезање.А за искачање излегуваме најчесто во наше маало,ќе зафатиме некоја клупа и не се тргаме,или одиме во ГТЦ или Бисер. :) :lol:

7. anabel-a

anabel-a Популарен член

Се зачлени на:
    25 август 2011
    Пораки:
    3.333
    Допаѓања:
    15.498
    Кога ќе ме прашаат каде излегувам и ќе им речам дека преферирам мирни местенца со вусна храна и пријатен амбиент, него ли бучни дискотеки со досадни журки, ми удираат еден жесток поглед и одма сум декларирана како асоцијална особа, што си нема врска. Па јас на овие јадачкиве места, сама ли одам? Ноу сенс ет ал!

Го сакам Амигос, ги сакам Ања и Фрути ди Маре кај градски, ја сакам Бела Виста, Арабеска...
    Сакам да одам и во Пикола Италија, највкусните лазањи ги имаат!

На Someonespecial, Golden, eli25 и 3 други им се допаѓа ова.
  8. Someonespecial

Someonespecial Free-minded aesthete

Се зачлени на:
    17 ноември 2012
    Пораки:
    13.119
    Допаѓања:
    163.765
    Во парк, некаде на јадење или во веро, рамстор или сити мол. Многу ретко во кафичи и дискотеки. :)

9. Elena-97

Elena-97 Популарен член

Се зачлени на:
    20 јули 2011
    Пораки:
    913
    Допаѓања:
    2.107
    Ако има едно нешто што најмногу ме тера да вртам очи е кога се договараат да одат во парк навечер. И ќе се соберат 10 души, пола машки пола женски, ќе земат едно (или повеќе) шише пиво,ќе урлаат ко ненормални и етее излегле дечките, имале продуктивна вечер. Ма немој молим те.

Јас БИ сакала да излегувам на местенца како што кажа Анабела, со убава атмосфера и добра храна. Штета што не го практикувам многу тоа. Наспроти ЈБТ има едно многу слатко местенце "Пиаца" и многу ми се допаѓа однадвор како изгледа, а и тие што биле ми го фалат. Се надевам ќе одам наскоро :D

А кога излагам со другарки најчеста дестинација е ГТЦ и околните трговски центри, Рамстор,Веро и компанија.
    Шеткаме низ плоштад и понекад ќе седнеме во Ања или на некое друго местенце, ама 90% од времето завршуваме во Мекдоналдс, што јас радо би сакала да го променам, ама тоа е.
    Во дискотека сум била 1-2 пати, и не ми има оставено некој Вау впечаток. Супер е за 1 месечно пример, не секоја недела |(

10. ana-sweet

ana-sweet Популарен член

Се зачлени на:
    9 октомври 2011
    Пораки:
    2.390
    Допаѓања:
    2.655
    Дискотеки ич неќам :devil: Едино Колосеум во последно време,добри пеачи доаѓаат.Иначе дискотеки нема шанси! Си преферирам кафичи,мирни места каде што можам на раат да си седнам со друштво,да си каснеме нешто или па кафе-мафе,да падне по некој трач и така :D Има многу места кај што излегуваме:кафичите на улица Македонија(посебно барселона,54 и белисимо),флуид во лептокарија,кафичите на кеј..има уште некои ама не ми текнува сега :P

Иначе да ве прашам:каде се наоѓа кафичот Зона? :)

11. Kristina.R

Kristina.R Истакнат член

Се зачлени на:
    9 декември 2012
    Пораки:
    317
    Допаѓања:
    65
    кај една винарија :D има клупа и е мирно никој не проаѓа и си седиме со друштво.Понекогаш се шетаме и кузнае каде ќе се запукаме,после за враќањее прашуваме луѓе

12. Snow-Queen

Snow-Queen Форумски идол

Се зачлени на:
    3 ноември 2011
    Пораки:
    15.266
    Допаѓања:
    15.014
    Не се врзувам за едно место.
    А и со дечко ми не ни претставува проблем местото, секогаш си се договараме меѓусебно, или со тие со кои излегуваме.

13. Lily52

Lily52 Истакнат член

Се зачлени на:
    31 март 2013
    Пораки:
    144
    Допаѓања:
    36
    или онака во паркот на сунчуглет или во кафич :)

14. Tiki-lolipop

Tiki-lolipop Популарен член

Се зачлени на:
    11 јануари 2013
    Пораки:
    936
    Допаѓања:
    1.284
    Најчесто со друштво или се собираме кај некој дома,гнетеме пица,се зезаме и гледаме некое филмче :) Или ќе седнеме негде на кафе / палачинки,се шеткаме низ маало па ќе седнеме на клупи :) некад пешачиме по кеј па идеме на сладолед :) Ретко идам во дискотека , дали еднаш месечно.. Сум била и во кафана,атмосферата е каде каде повесела и поопуштена :D

15. Jean-Baptiste

Jean-Baptiste Истакнат член

Се зачлени на:
    19 јануари 2013
    Пораки:
    354
    Допаѓања:
    2.868
    Преку ден на кафе а приквечер кога е топло времето во парк со пивце незаменливо доживување.Се помалце и помалце идам на рок свирки

16. ocila

ocila Истакнат член

Се зачлени на:
    20 април 2012
    Пораки:
    5.513
    Допаѓања:
    1.900
    Зависи кои ќе сме и како ќе се договореме најчесто во кафич но може и во ресторант на пица или некое друго јадење ако сме гладни и што ни се јаде...

17. Elena69221

Elena69221 Популарен член

Се зачлени на:
    8 август 2011
    Пораки:
    2.352
    Допаѓања:
    3.519
    Најчесто по кафичи во Центар, Кисела вода или Карпош. А по дискотеки ретко одам, еднаш месечно.. уствари веќе не ни имаме некои добри дискотеки во Скопјево, сите станаа клише.

18. Gentleman..D

Gentleman..D Истакнат член

Се зачлени на:
    2 јуни 2013
    Пораки:
    268
    Допаѓања:
    44
    по кафичи,по паркови,некогаш немора да излезиме онака се собираме :D

19. Buterflygirll

Buterflygirll Нов член

Се зачлени на:
    1 јуни 2013
    Пораки:
    159
    Допаѓања:
    77
    Во дискотека милениум омиленото место :*

20. cheetah.girl

cheetah.girl Популарен член

Се зачлени на:
    31 октомври 2012
    Пораки:
    1.620
    Допаѓања:
    1.416
    Секогаш различно.
    Во кафич,во ресторан, во пицерија, кај некого дома :)