Јас на плажа одев во даљан и плажата и водата се прекрасни . Водата не не многу топла ни многу ладна онака баш за да се озвежиш малце а има и убави чамци со лизгалки
И во Несебар и во Сончев Брег ( пет мин се одалечени ) можеш да одиш без агенција и мн поефтино ќе ти испадне. Во Несебар има приватни смештаи на секој чекор. А и хотелите не се скапи.
Девојки знам дека Охрид плажите се преубави ама ете дечко ми можеше да си го дозволи еуротел во струга и велат дека не е лошо ни таму! Ако се прашувам јас ќе си појдевме во Егејска!
Абе и Струга не ти е така лошо (со оглед на тоа што можел да си го приушти дечко ти). И поефтино е од тука. Исто убаво е што плажите се во самиот град. Нема потреба од малтретирање по комбиња и такви работи како во Охрид.
Сепак езерото е исто! колку помалку луѓе толку поубаво ќе ни биде! Ако идеме во охрид ќе останеме пократко отколку во Струга, а вака си мислиме ќе можеме подолго да останеме а и ќе дојдиме до Охрид да се прошетаме!
КАДЕ Е ПОДОБРО И ПОЕФТИНО ТУРЦИЈА КУСАДАСИ ИЛИ НЕСЕБАР БУГАРИЈА..ПОМАГАЈТЕ СЕ МИСЛАМ КАДЕ ДА ОДАМ ДА ИМАМ УБАВ ОДМОР ДО КАЈ 350 ЕВРА, ТОЛКУ Е БУЏЕТОТО З АОВА АГОДИНА
бугарја несебар, за тие пари ќе поминеш одличен одмор, а во кушадаси оваа година биломногу сакпо една другарка е сега таму па добив известување, можиш и сончев брег подобро е од несебар
пишав погоре ама еве пак јас бев лани со дечко ми во бугарија во сончев брег прекрасно си поминавме ефтино беше мислам прифатливи цени пиво и алкохолни пијалоци од буграско производство беа без пари ептен ефтино.. плаќаш 1 добиваш 2 во хепи аур (имаш 2 3 пати на ден) така дА УжИВАнЦИЈА БЕЗ НИКАКВО СТЕГАЊЕ НЕМА ШТО НЕ ПРОБАВМЕ бевме во хотел на 5 мин од плажа и 20 мин од центар 10 ноќевања плус превоз 160 евра не чинеше преку агенција прашавме после во некои хотели колку се движат цените од вечер толку беа од 12/13 евра до 20 (мислам на прифатливи цени) иначе сончев брег е закон за забава и излегегувања не се прибиравме дома.. лудо беше
И оваа година како лани во Грција по цела Пиериа. Ќе одиме со автомобил, ќе одиме во Паралиа, Катерини, Неи Пори, Лептокарија, Олимпик бич...секој ден на различна плажа. Најекономично а и видиш многу места
dali znae nekoj kolku se dvizat cenite vo nessebar za privatno smestuvanje za dvajca dali ima nesto ubavo a eftino otrpilika pod 10 evra.ili veke i tamu se kaceni cenite.
za ovaa godina ne znam, no se sekavam deka minatata godina plakavme po 7 evra od vecer po covek (14evra za dvajca) a bevme smesteni vo aprtman zaedno so uste eden par(nasi drugari). Mislam deka i ovaa godina se istite ceni, pa planiraj si otprilika deka ke ti trebaat 6 do 10 evra najmnogu od vecer!
Не очекував ама ете случајно излезе понуда за одмор..Можно е почеток на Септември да се оди за Албена.Едвај чекам