Некој да не поздрави директно од нашиот јужен сосед (или тазе вратен) и да ни каже каква е ситуацијата таму со гориво и низ супермаркети ?
Cekam odluka Ako ne pa ke si izvadam edna lezalka vo dvor koritoto polno do vrv i taka koa ke mi stane zesko ke se slapnam dva tri pati vo korito poubavo amin (se zezam)
Епа годинава баш сакам да го посетам Дојран бидејќи никогаш не сум отишла таму. Па сакам ваше мислење
Пред некој ден се вратив од хрватска. Бевме сместени во Макарска, но шетавме и до Сплит, Дубровник, Плитвички Езера, Хвар-Јелса, Брач-Бол.... За сите што сакаат да одат на одмор во Хрватска, ич да не се двоумат. Цела Хрватска е Рај, преубава, многу фини луѓе и не е така скапо како што мислат сите, посебно не вон сезона . Како и да е, вреди секој потрошен денар таму. Дефинитивно ќе одиме пак . Веќе ми недостига таа природа таму, таа чистота и смиреност
Грција(1 крак) ако некоја знае да ми каже дали важноста на пасошот мора да биде над 3месеци за да патуваш во земја членка на ЕУ
Требаше со друштво во Хрватска, во Трогир, ама "екстра" друштво имам, па ништо од тоа, и си резервирав за Барселона 10 дена
Не знаев каде да го поставам прашањето, се надевам ке може некој да ми помогне дали за да идам во Тајланд ми треба виза? Изгуглав но добивам разни информации а прочитав на темава дека некој бил па ако може да ми одговорите би било од огромна помош
Девојки ако може некој да ми одговори на моето прашање. Има ли некој одено на одмор со агенцијата Exit Travel. Онака чисто сакам да знам дали добро работат. Фала однапред