Jas rezervirav preku booking vo Xanioti za mene i mm i sinceto, epa sega prasuvaj ovoj prasuvaj onoj nikoj nema informacii za privaten smestaj za vo avgust ili pak se e zafateno. Vaka si najdov ubav hotel so pojadok i ajt do zdravje da ideme i da si dojdeme
Inaku da se nadovrzam za cenite vo Grcija od vcera se e poskapeno, ripna ddv-to i sega se e poskspo, benzin, hrana po marketite, biletite za 10% avtobysi, vozovi i avioni.....strasno znaci od loso u poloso vleguvaat aman vise
Препорачајте ми некое место во Грција со убава песочна плажа, да не е остров, некое од градчињава. Да има кај да се прошета навечер во смисла, продавнички, кафиќи да се седне на коктелче, нешто во тој стил. Одиме пар, дискотеки, провод не ме интересира. Гледав понуди за краците ама смештајот е премногу скап, во август е 50-60 евра двокреветен апартман...
Ako sakas aranzman, http://magelantravel.com.mk/offers.aspx?language=mk&id=2LalSu5mYZ4= a ako samo prevoz te interesira, Превоз со високотуристички автобус 80€/4960ден. + бродски билет 75€/4650ден.
Летово од толку мислење и премислување можеби и никаде нема да одиме со дечко ми. Сега гледам во Сончев Брег има еден хотел Стар Клуб се вика, и понудата е со полн пансион и првоз, 7 ноќевања, 169евра. Многу ефтино ми се виде, ама не знам како е таму. Случајно да не ила некоја од вас таму?
А кажи ми еве во Паралија дали околу 15ти август е можно да се најде смештај на лице место? И колку чини отприлика двокреветна соба? Страв ми е да не останеме на улица, или да не ни нудат нешто многу скапо ради кризиве... Преку маил ми даваат нереални цени што знам дека се преувеличени, а не знам да се ценкам...
Калитеа е многу убаво.. има кафичи низ цело градче.. кај и да се свртиш продавничиња за облека,сувенири... супер е.. јас бев преку агенција и 3 креветна соба за 49евра.
Агенцискиот смештај е поевтин ама јас одам со кола и не знам точен термин затоа не можам да уплатам преку агенција...
епа види мислам едни пријатели одеа преку агенција со нивна кола.. агенцијата му имаше најдено смештај.
Оваа година веројатно ќе биде летен хотел ресорт со атрактивни базени/џакузи ти реков ми рече и со ладен туш како мраз така во дестинацијата Дома Дома.
Девојки дали некоја од вас има патувано со Маригона травел? Или можете да ми предложите некоја агенција за патување до Албанија (Ксамил)? Фала
Јас лично Паралија или Олимпик бич, не би ги препорачала никому. Водата е ужасно прљава, треви насекаде во вода и на плажа. Гужва невидена, значи најлоши плажи се таму. Јас би ти препорачала доколку имате сопствен превоз тргнете на своја рака и резервација можес да си направиш преку Боокинг или Хотелс. Booking.com i Hotels.com http://www.booking.com/searchresult...kidikis&;;nflt=pri=91;;unchecked_filter=price