Никад не сум лажел на фотумов. Оди погоре и види дали сум кажал дали се наплаќаат лежалките. Се што кажувам е од искуство. А дезинформации не сум кажувал за пасош. Се вади за еден ден, се плаќа 4.000 денари, ама се тоа е на црно и преку врски. Немам потреба да лажам како тебе и да се бламирам. Почнуваш да ми љубомориш.
Не си придавам многу на значење. Туку од тебе и онаа софи.ја произлегува ова. Ич не треба да ви е гајле каде сум шетал. Тоа што не го знам не го кажувам. А тоа што го знам точно, ќе си го кажам и крај на причата. А можам да ти пратам слики за тоа каква е плажата. Јас не измислувам. И реков да постави слики од карпите да ги видиме, а сеуште нема одговор, значи дека не постојат карпи. Она е таа што шири дезинформации, а не јас.
Od koga da vades pasos po itna postapka e krivicno delo? Pa duri i na crno i preku vrski. Aj ke te zamolam marick da prestanes so dezinformacii koga e vo prasanje zakonot zasto izgleda ic ne si zapoznat. Inaku ne se zima za 24h tuku za 48h .
Која е таа ваша брза процедура? Јас за 1 час го извадив, а не за 48 часа. И кој рекол дека сум бил по закон. Лани пред одмор 2 дена го направив и го земав. Зошто ми истекол, а не сум видел.
Dete ne znam sto zbores i koj tebe ke ti napravi pasos za rok od 1h , koga onie pasosi koi se za lecenje vo stranstvo sto gi pravat treba poveke vreme a ne pak zasto ti si sakal da odes na odmor ke ti go napravele za 1h... Oti jas go znam zakonot ete ti kazuvam da ne sires dezinformacii.
Izgleda zbori za falsefikat zasto ni eden biometriski pasos ne se pravi za 1h. Samo tesko deka so falsefikat ke ispadne od mk a uste pomalku deka ke go kosta 4000den
Инaку зaрaди инфoрмaцијa кoлку дa знaaт тие штo сaкaaт дa лaжaт.... Фoтoгрaфирaњетo и кoмплетирaњетo нa пoдaтoците се врши нa некoј oд пунктoвите a изрaбoткaтa се врши нa еднo местo a тoa е вo пoсебнa згрaдa вo кругoт нa МВР и никaде нa другo местo и тoa пo стрoгo кoнтрoлирaн ред...пa тaкa , сaмaтa пoстaпкa физички е невoзмoжнo дa се зaврши зa пoмaлку oд 5-6 чaсa...тaкa дa секoј штo тврди пoинaку, лaже...
Od kade znaeme jas i ti pak sto si cuden.. Marick moze da e NIkola G. i za nego se e vozmozno,,toj i bez pasos ke ode
Биометриски, или геометриски пасоши? Инаку им се чудам на тие што бараат и прифаќаат совети од Марик. Ако не се лажам кога се зачлени велеше дека е 13-14 год, така му пишува и во никот што значи сега има максимум 17 години. Туристички водич . И како што се сеќавам се декларираше како струмичанец, сега како што читам главен советник за Скопје станал. Дефинитивно еден од поиритантните членови. Да не сум офтопик, најверојатно Грција.