А дали знаете некоја понуда за Санторини Грција? Барав дооолго време, ама тешко , не се наоѓа исто така за во Турција, ако знаете некоја агенција со поевтини аранжмани ве молам да ме известите
Да ве прашам, дали некој бил на крстарење со луксузен брод? Ако сте биле, кога и каде? И кога всушност е сезоната за крстарење? Ме интересира искуство од прва рака. Привлечни се понудите за крстарење по Медитеранот, и од тоа што го најдов на интернет сфатив дека сезоната е некаде во септември, особено за крстарењата што ги вклучуваат Египет и Израел. Нашиве агенции ретко имаат такви понуди, пред се затоа што немаме море, а и да имаат обично се во договор со друга агенција. Дали некој има искуство со странски туристички агенции, каква е услугата?
Оди во Савана и побарај брошури.Имаат бабачко брошури со детално објаснување за се.Тие им се за ексклузивни клиенти и не ги имаат во понудата и рекламите.Во брошурите се ти е објаснето,од стандардни процедури до каква боја чаршафите во кабината може да ти бидат и слики има.
^^Бев, ама нема да биде ништо од крстарењето, барем не годинава, затоа што термините на поаѓање не ни одговараат. Ама, ако не годинава, тогаш следната година... и искрено, малку ми се скапички, мислам дека со тие пари што би ги дала за кабина без прозори на брод за еден човек, двајца ќе си поминеме еден убав all inclusive 8-дневен одмор во Турција со сопствен превоз (зборам за септември). А во кабина без прозор не би седела макар само да спијам... не дека сум клаустрофобична, ама помислата ме плаши.
Сакаме нареден викенд да одиме со дечкото негде во Грција на 4 дена.Обично одиме на прв крак ама сакаме да смениме и да одиме на некое од островчињата.Се мислевме за Закинтос ама шо знам сега гледав слики...убаво е ама не ме воодушеви многу,не ми изгледа мн поинакво од местата кај што одам обично или може само така е на сликите незнам Ај препорачајте ми некое место со убави плажи,бел песок и сино море и секако за нормални и достапни цени
Pa mislam deka ne se isplati da odis tolku daleku do Zakintos za 4 dena. Ima ubavi plazi i tamu vodata e premnogu cista i topla ama za 4 dena nikako. Na Lefkada e ubavo, kako sto sum gledala sliki i sto sum slusala od luge, ama i toa e daleku. A isto i Skliatos ti e poblisku a mnogu ubavo. pozz
Еј па баш пред некој ден се предоговоривме со дечкото за да одиме за Скиатос дека поблиску е и дека повеќе се исплати.Ти си била таму?Јас гледав слики,многу ми се свиѓа и некако поубаво од Закинтос ми изгледа...
кој ќе оди на одмор сега во септември, ај кажете некоја понуда за грција ама до кај 100 евра затоа што веќе бев на одмор па не сум при пари. разгледав повеќе агенции ама се е зафатено? ај ве молам пишете.
Па оди по агенциите, имаат добри понуди за септември (моја препорака Савана или Пилот Травел). Зависи кој период сакаш да одиш, имаш доста за бирање. Обично нудат само сместување, а превозот е на твоја сметка. Ако сакаш за празнициве, касно е веќе. А за подоцна има.
Letovo bev Vo italija-Lido di Jesolo,a plus gi posetivme Verona Venezia I Firenca.Si pominav top,samo mi falese decko mi zs bev so 2drugarki.Vi preporacuvam za odmor italija e mmmmm,a i ne bese skapo okolu 340evra so dorucek 12 denaVredi mislam i toa epten Znaci smesten si vo lido di jesolo,a za poseta na verona venezia i firenza doplakavme plus za vodic i sl.ama okolu 20-30evra,zavisi kade,ako sakas ne moras da gi posetis ako veke si bil.Samo mi e krivo so ne se vozev na gondola lugje cinese 100evra a nikoj od grupata ne sakase,a neznaev da se iscenkam za cena taka da...se nadevam nareden pat! Ama zatoa posle so nego si bev u grcka na halkidikiki,em blisku em ubavo,eeee sakam da se vrati letotot koj ke ceka do narednoto leto
Се согласувам со тебе маца99! Италија е прекрасна. Ние пред неколку години бевме и јас сум презадоволна. Лидо ди Јесоло-плажата одлична,морето исто,храната супер, а Венеција,Верона, Фиренца...луѓе нешто неверјатно Оваа година бевме во Шпанија-Лорет де Мар, и исто така сум воодушевена...рај на земјата,и секако Барселона! Навистина места кои треба да се видат и доживеат! Има преубав ноќен живот,одлични хотели,храна..... треба само да се види
Потполно се согласувам со Rainbow (исто без никој да се навреди) Во Охрид сум била неколку пати како помала со моите , последен пат бев пред 4 години и никогаш повеќе (на крај се разболев). Не ми е само за тоа дека сите од Скопје се тамо, туку ми е и за односот на Охриѓани кон Скопјани ! А и скоро за истите пари може да се отиде на море! така да и годинава ке се иде некаде на страна, дали Турција, Хрватска или Црна Гора!
Сите на летување,само јас на зимување ќе идам летово.Оваа година ќе одам во Русија па што сака нека биде