Грција секако и тоа не на едно место..веќе и датумот е одреден За повеќе не паднал договор Со надеж сум за Египет, Турција или последно што видов, интересен и прифатлив аранжман за Шпанија..
Врахос во јуни, а крај на јули на тура Komo, Bordo, San Sebastijan, Bilbao, Santander, Porto, Lisabon, La Korunja, Santjago de Kompostel, Barselona, Piza, Livorno, Cinque Terre
Оние кои биле веке во Црна Гора дали има некаде плажи каде има ситен песок,или сите плажи се со камења ? Никогаш не сум била во ЦГ па не знам какви им се плажите имам читано дека се со ситни камења. Немаме голем буџет за др места па размислуваме за ЦГ. Инаку за во Албанија имаме позитивно искуство и за плажи и за цени исто и за Бугарија но сакаме да смениме малку.
Ми треба совет. Доколку одам по тие фамилијарните места во Грција 0- Неи Пори, Олимпик Бич, итн., од прилика колку пари на ден би ми требале за јадење? За двајца возрасни прашувам. Доколку одам на почеток на јули, дали би нашла таму директно смештај? Друго, дали плажите во Аланија, Турција се добри за мало дете од 4 години? Се мислам помеѓу Грција и Турција.
@Elen4e_sonce Плажите во тој дел на Турција,кај Анталија се песочни,многу долги и широки,но морето не е проѕирно како во Грција.Турција е убава ако сакате да смените и да уживате во големите ресорти во кои има и од пиле млеко,додека морето во Грција мене лично ми е поубаво. @Milobebence има во Црна Гора песочни плажи,посебно во Бечичи и плажата Плави Хоризонти во близина на Тиват,а за сместување побарај на интернет,има и апартмани и хотели во близина.
Секогаш одиме во јуни и тоа 15 од прилика топло е супер и Егејско и Јонско. Само гледај да е некоја не многу длабока плажа бидејќи плиткото е потопло