Имам другарка во Турција ми рече дека не е ништо посебно лани сакав да одам.. Таа ми рече дека секој викенд е таму и веќе и е здосадено ништо посебно ми препорача баш едно место во близина на Кушадаси ми рече дека таму е стопати поубо ама не запамтив како се вика..
Ние прв пат одиме, инаку ме интересираше дали е топло во јуни. Најдовме џабе понуда па сакаме да одиме.
Ах тоа незнам. А иначе понудите уште се исти? заради нападите ќе да е сеуште. И јас би ама не се нафаќа тој..
Женски, некоја да сподели искуства од Констанца, Романија... Имало нешто деновиве на нет, на прочитав, а и би сакала лични искуства да слушнам, а не новинарски репортажи да читам
Би требало да е топло, Турција има најмногу сончеви денови, скоро никогаш не врне. Убаво место е Кушадаси колку за промена, а и стварно џените се џабе
Фала на одговор ама се одлучив за Скијатос. Некако со ова нападите ме фати страв. Си била во Скијатос?
Ова лето ќе одам, за прв пат, во Септември Добар избор е мислам, многу позитивни искуства сум слушнала/прочитала. За млади е топ.
здраво во јули планираме со најдобра другарка само ние две да одиме негдр на одмор во грција ќр одиме со бус бидејќи двете не возиме нит кола нит мотор.Сакаме некое место кадр има млади каде може да се искача ама и плажата и водата да е чиста.Закинтос Крф и Кавос не Скијатос ни е скапо Калитеа бевмр лани така да може некој друг предлог
Добронамерен совет за сите оние на кои агенциите им го нудат хотелот Polychrono Beach Hotel или ако некој планира таму да патува, случајно видов фотографии за реалните услови во хотелот кои се доста различни од оние фотографии што ги имаат поставено на веб страниците. Еве ви линк https://www.tripadvisor.co.uk/Hotel...onId=101&albumid=101&cnt=50&offset=0&filter=2 Се надевам дека ви помогнав, Се најдобро во изборот!
Бил некој во Афитос? Многу ми се допаѓа местенцево, најдов неколку понуди на booking ама не знам како е со таверни, кафичи, цени..?
Здраво дечки да ве прашам дали некој бил или знае како е во Неа Флогита за млади дали има млади таму дали има барови и дискотеки што работат до сабајле.
Предложете ми некое убаво место во Грција за млади. Бистра вода, ноќна раздвиженост и не многу скапо околу 30-40 евра ноќевање.
Дефинитивно Сарти на вториот крак. Мало е местото секаде се стига пешки, а и има организиран превоз до подалечните плажи. Има кафичи, маркети и нема Македонци (најбитно). Сместување се наога за 30 EUR за двајца. Лани со дечкоми бевме во сопствена режија со кола. Сместување си најдовме на booking, но дирекно преку маил го контактиравме газдата (бевме сместени во Billy's house) и му пуштивме пари на сметка. Ако ве интересира нешто повеке прашајте.
Ти бгодарам многу. Уште да прашам може ли линк од страната каде што сте резервирале? И ние ќе одиме со кола и ни треба само резервација.
Вака, сместување разгледувавме на Booking и на оваа страна https://nikana.gr/article/list?dest...2&dateFrom=&dateTo=&adult=0&child=0&noDates=0 . Ни се допадна Billy's house, и на интернет пребаравме (http://billys-studio.gr/billyshouse/index.php?option=com_content&view=frontpage&Itemid=53&lang=en) во контакт имаш меил и можеш дирекно да пишеш и да се договорите и за цена и за датум. Ова можеш да го направиш за било која куќа/хотел што ти се допаѓа. Инаку ти го препорачувам овој среден дел од Сарти (меѓу новиот и стариот), подради тоа што во новиот дел поубави се плажите, ама па во стариот дел има повеке за искачање навечер. И за нокен живот не очекувај нешто WOW.. има кафичи,ресторани на плажа кои се многу убави, ама нема дискотеки (мислам дека има една голема дискотека). Поздрав
Пишав погоре Пефкохори, но се предомисливме и резервиравме Никити на втор крак. Добар ли е изборот? Ме интересира нешто повеќе околу местово, некој што бил?