најдобро би било да одите преку агенција,затоа прашајте во агенција како се движат цените на апартманите или хотелите и можете да одите со сопствен превоз што е подобро но за смештај приватно да најдиш е многу потешко затоа ти препорачувам однапред да си имате резервирано
Мислам дека станува збор за "rip current", не се вртлози.. Сепак најубаво да си знаете кога одите, не знам зошто не ги информираат туристите.
Јас пак Да ми предложите некој апартман или слично во Црна Гора. Или барем посочете ми место каде има убави и чисти плажи без многу гужва.
Сум бил и на двете места , Будва имам идено повеќе пати и ако ти е за ноќен живот дискотеки пеачи и забава можеш таму , но да знаеш дека е скапичко За Скијатос бев еднаш и тоа е убаво мало островче со убави плажи но слаб ноќен живот .. Така да зависи што сакаш , ја би ти додал опција Суто море Црна Гора топ место ефтино ноќен живот , ја пак таму идам летово
Бидејќи сте женски ти ја предлагам Црна Гора или Хрватска. Освен море ви треба и диско . Има време кога со семејството ќе одиоте на фамилијарни места (пр. Грција). Сега удрете на живот. Види агенција арка и јк травел имаа убави понуди.
Полихроно, Неа Потидеа, Неос Мармарас или Јерисос? Ај кој има одено некаде на овие места да сподели збор, два..
Малта. Дај тоа побогу сменете малце Грчката република, све у Грчка, монотони депресивни македонци северни ...
Мене ми беше многу досадно. Не би отишла пак. Ништо нема интересно, ни за посета, ни екскурзии. Не само таму, туку никаде на краците не би отишла. За остров не коментирам, не сум била. Црна Гора или Турција многу подобро, барем за мене. Ама секој со свое искуство.
Девојки дали некоја била во Сутоморе и можи да ми кажи искуство,цени и дали е лесно таму да се најди смештај ?
Некоја балканска скапаница највероватно, можеби конечно ќе се решам да идам во Грција, и така никад не сум бил таму у мојот живот. Прав патриот
Мислење за Скијатос? Поточно Кукунаирес делот, без кола сме. Цени на псновни работи како се движат? Вода јадење... Имам дилеми а сакам што побрзо да отидеме
Благодарам, резервиравме во будва. Но некој да ми каже како одат цените таму за храна ова она има ли голема разлика од кај нас