Да ми препорачате некое место по евтинко за млади? Пријателите разгледуваа Будва, но би се поминало ли со по 400-500 евра таму?
Нема шанси, Будва е скапа, се знае тоа. 400-500 евра разгледајте во Албанија. Дерми е убаво за млади, ако скате со журки ова она. Друго од Валона надолу, Саранда ви е убава и Ксамил, но таму ако одите пик сезона (јули-август) е малце гужвесто. Друг, низ Грција сигурно можете да најдете нешто. Прв крак е поефтин.
Дали некој овде бил во Кумбургаз? И како е задоволен? Дали има барем малку за шетање? друго, зошто цените за Кушадаси се астрономски пред 3-4 години беа моите платија 250€ за појадок ручек вечера 10 дена со превоз, сега е 450€. Ако некој знае подобра понуда за Кушадаси кажете ми. + добар хотел во Кушадаси и Кумбургаз? По ваша препорака.
Јас бев во Буда лани август и поминав со 250€ со секој ден јадење во ресторан и излегување во дискотеки и барови преку Балкан фун бев, ама вилата беше
Ама дека со Балканфан, тие организираат. А да отидеш со сопствена режија или преку агенција, само смештајот ќе те кошта 250 евра
Будва е првиот одмор од кој се имам вратено со доста пари. @Miss_Destroyer Будва без кола не иде. Убавите плажи, Јаз, Плоче, Св Стефан, итн. се надвор од градот. А гратската плажа е камења и нечиста. Со кола и приватен смештај-стан стандарден како грчките апартмани во центар пред неколку години поминавме многу евтино, дури и со прошетка до Котор и Дубровник. Околу 200е беше смештајот тогаш за двајца. За млади е супер буџетно и забавно во Будва за храна и сместување, ама дискотеките си коштаат. Може да поминете со по 500€ по човек со буџетирање. Погледни и Закинтос ако го нудат, вилите се стандардни, ама има доста природна убавина, забава и промоции по дискотеки.
Со оглед колку неќам плажи и печење на сонце, Данска ми звучи СОВРШЕНО! Само и @Bezimenka90 да ја земаме планирам да ја мажам во Данска. Па после ќе идеме кај неа
Леле очиве што ми прочитаа. Леле. Селтике мори, кај со други да се мажиш? Иначе онтопик, веројатно Албанија ќе идам годинава, со кризава страв ми е ептен пари да давам.
Мене за данец ќе ме даде. Не се секирај, не ти ја земам. После ќе ве вдомам комплет, само јас да отидам таму. На тема, 100 планови ми се сменија и искрено веќе страв ми е и да планирам. (Ваљда Грчка)
Мори, да ја омажам таму за некој Данец, да идам после кај неа таму за беспари По можност и да ме посвои Јас и ти кај ќе идеме иначе? јас Албанија неќу. Ама со кризава од Паралиа подалеку не стигаме у право си... Нема ти шо да планираш летово, учи да гувееш ко млада невеста
Аланија - Турција крај на август. Не можам да дочекам, првпат во животот одам во Турција, а така премногу ми треба одмор и пуштање на мозок на пасење