Не можам да ти пишам порака. И ние се мислеме за тој период, дали Кемер или Аланија. Пиши ми ако сакаш кој хотел и агенција ако веќе си резервирала. Фала.
Општи трошоци за Кушадаси ж некој пто бил лани или годинава? Во ресторани за ручек? На плажа? Лежалки? Превоз до плажи/центар? Маркети?
Здраво, можеби прашањево не е за тука, но сакам да прашам дали може некој што бил во будва изминативе години да сподели апартман во самиот центар?На букинг е веќе све букирано
Кемер одете. Посвежо е таму. Ние сме сега моментално во Белек, многу е жешко, иако има ветер. Претходните денови беше посвежо и врнеше, ама еве, денес веќе пече.
Здраво за 2 дена одиме во Кушадаси. Прв пат патуваме во Турција. Би сакала некој што бил последниве 2 години да сподели искуство. Ме интересира како се плажите и која би ја препорачале за млади, исто околу плажите ме интересира дали има можност сам да си понесеш лежалка чадор или мора да плаќаме лежалки на сите плажи и како се движат цените на лежалките. Исто доколку некој би сакал да пише како се цените на храна, пијалок и цигари бидејќи сме во хотел само со појадок а и не знаеме дали да носиме цигари од овде. Друго што би сакала да знам е за превоз до плажите, цена, дали има редовно комбиња/автобуси.Ние ќе бидеме сместени во центарот. Доколку некој има предлог за нешто интересно да се посети и види исто така би ни било од корист. Читав многу и за менување на пари, каде е подобро во банка или менувачница или исто му доаѓа. Секое искуство е добредојдено во врска со кафиќи,дискотеки, тури, плажи и сл. Би благодарам однапред
Дали некој има искуство со далечни дестинации на пример малдиви или занзибар кое е најпогодно време за одење таму?
Kade e najubavo za odmor za mladi 23 godini samo zensko drustvo za dobra zabava, kade e uste dobra sezona za od 5 septemvri?
Дали некој може да сподели искуство со Tosca Beach Hotel Кавала? Ме интересира каква е плажата, дали е плиток влезот и погоден за мали деца и дали е брановито?
Здраво, дали некој бил преку лето во Италија, кои места вредат да се видат, и како е со авионски карти?
Сицилија со авион до Палермо, преку Милано или Венеција. Неколку дена во Палермо, потоа со автобус патувате низ Сицилија. Предлог се Таормина и Сиракуза.