Феминки, некоја ако била во Струга лани да пише како се движат цените за сместување отприлика и за јадење по ресторани или пицерии, солидни се цените или.., знам дека беше поевтино од Охрид колку што памтам... Одамна не сум била, пред 9 или 10 години последен пат... Како Струга нема друга
Препорачајте добра плажа, со убави места да се видат а да е се’ вклучено? и нормално цената да е нормална
Здраво ве молам за совет Секогаш одиме на одмор Грција, годинава одлучивме за Валона Албанија некој искиство да пиши како е таму, убави плажи да ми кажи и дали некој го знае новиот пат за да ја одбегниме планината затоа што сме со мали дечина
За до Валонс ја немате планината, патот е супер без гајле. Плажите убави се после тунелот надоле. Супер е средено и ефтино заразлика од грчка годинава. Убав помин
Ние бевме валона пред 2 години и никогаш повеќе. Девојчето ни доби труење, 24 часа во болница се бореа да ја спасат. Ништо не е убаво, ни плажи средени, ни храна, едиствено шеталиштето во градот им е ок. Ако одите со деца размислете два пати
Тоа не значи дека на секое дете ке му се деси истото. Ехе колку биле таму па ништо не им било.. Иако и јас мислам дека Грција е подобра многу во споредба,ама не е ни толку лоша Албанија.. има добри плажи и поевтино е да
Им се случи истото на многу деца што беа тој период таму, болницата беше преполна. Јас кажав нас што ни се случи и дај боже никој да не го преживее тоа
Валона е убава, плажите подолу исто. За шеткање е топ, не е скапо, ние супер си поминавме. Само не одете на градската плажа, канализацијата им се излева таму.