според мене Лефкада. Оттаму имате доста за шетање, па и кефалонија можете да ја посетите. Општо е преубав остров, плажите се фантазија, а и мн млади има
Може ли да ми предложите место за викенд со убава плажа во Грција, млад брачен пар сме и сакаме убаво местенце каде што ќе има и убави ресторанчиња за на вечер
Афитос на прв крак. Мене ми било најубаво досега од прв крак. И Пефкохори е убаво. Торони на втор крак, макар што за викенд ви препорачувам да си идете на првиот
Вила Георгија, ја работи ТА Бран од Прилеп. Локациски супер, прв ред до плажа со поглед на море и пространи соби со одделена кујна од спална. Не очекувајте луксуз и нов мебел.
Здраво, сакам летово да идам за Барселона па ме интересира бидејќи од Виз е укината линијата, дали има друга авио компанија со линија ск-барселона или од каде е најдобра следна опција?
Со ЕрСрбија, Скопје-Белград-Барселона. Други варијанти ти се Тирана-Барселона, Белград-Барселона или Софија-Барселона. Други варијанти не знам, а и не би препорачал менување на два авиони со нискобуџетна компанија.
Во октомври, тука некаде и средоземно ќе ти е ладно и ретко кога да се погоди убаво време. Ама можеш Занзибар, Малдиви, Фи Фи островите, Куба и сл