Јас би сакала да го поставам прашањето КАДЕ НА ОДМОР СО МАЛИ ДЕЦА сопругот планира Албанија јас би сакала Хрватска. Инаку со деца и надвор од граници одам прв пат. А и на овие две места ќе ми е прв пат. Па ако може да споделите искуства каде би било подобро.
Пфф,нема споредба меѓу овие две места ,Хрватска би ја избрала во секој случај,само бидете спремни на подолго патување,инаку преубава е. Ние летово Црна Гора
Доколку сте спремни за со децата долг пат, доколку можат да издржат дефинитивно хрватска. Далеку поскапа од албанија, зависи колкав ви е буџетот. За алб јас би препорачала саранда
Zavisi kaj si bila, ako si bila na najevtini mesta, togas sekako deka Hrvatska, no Saranda, Dhermi, Qerret ima preubavi luksuzni hoteli taka da vredi
100% si jadela od bedni sendvicari. Sekoj restoran vi Albanija ima gotvac koj rabotel vo Italija, ne siri neg komentari
Која е потребата од ваков коментар ? "Бедни сендвичари" ? Девојката убаво си пиша дека јадела во прометен ресторан , а и да било некаква сендвичара секако дека не треба да дојде до ситуација каква што опишала па и најбедна нека е .
Предлог за одмор во Грција или Албанија за млади крај на август почеток на септември? Место каде што ќе имаме каде да прошетаме навечер, а да има убава плажа ?
Лани бев на Златибор ова време, преку ден топло, ама под сенка многу пријатно, нонстоп дувка ветренце, навечер свежо -ладничко. Има над градот вештачко езеро, може со гондола да се стигне и имаше дива плажа , луѓе се бањаа, јас само си ги оладив нозете .
Ова езеро што го спомнувам е скроз надвор од градот, треба со гондолата да се упатиш накај скијачките терени и на меѓу станица да се симнеш точно кај езерото.
Сакам во септември да идам со моите негде а да не е Грчка. Само татко ми не смее на претопло да седи. Сакав Хургада. Гледав 30-35 степени е у септември. Дали некој бил да каже како е во тој период. Секако не би ишле на плажа у 12, него поручек. Или друго место, Турција, Италија негде. Азурна обала. Нешо шо нудат наши агенции со летови.