Берово после 10 октомври е ладно, посебно ноќе, а надвор од туристичка сезона не знам што би правеле..Зависи каков тип на одмор сакаш
Ме интересира искуство со Нехар. Конкретно за патувањето што е во октомври - BERNINA EXPRESS + (Сирмионе-Тирано-Ст.Морис-Луцерн-Инсбрук-Салзбург-Халштад). Секое мислење е добредојдено
Здраво на сите. Ве молам за искуства со Tosca Beach Hotel во Кавала, особено од семејства што биле со бебе и мало дете (toddler) на почетокот на септември. Какви ви се впечатоците за хотелот, плажата, храната и условите за деца? Дали вреди да се избере за семеен одмор? Ви благодарам однапред! ❤️
На САВА за Турција им нема конкуренција. Со години работат со таа дестинација и според мене ги имаат најдобрите понуди.
Да, дефинитивно, моите родители беа минатата година за Хургада преку Сава и беа презадоволни од организацијата, оваа година одам јас исто за Хургада преку истата агенција. Пред неколку години преку истата агенција бев и за Турција, имам само пофалби да кажам за нив. Посветени се и организирани до максимум. Без проблем ти помагаат во изборот на хотели и ти кажуваат искрено се што те интересира.