Од овие сум била во Венеција и а во Верона само на поминување. И би одела уште 46987465769654 пати во Венеција. П-Р-Е-У-Б-А-В-О е. Мораш да се возиш со гондола по каналите и обавезно да одиш на плоштадот Св. Марко кај дуждевата палата и катедралата Св. Марко. Инаку има преубави маски па ако одиш обавезно да си купиш. Иии дувано стакло Да не должам еве овде имаш уште да прочиташ: http://avtopoint.com.mk/?str=145
Jaс да имам дете не би одела во Будва. Јас дадов многу позитивни зборови за младалачки одмор, но не и семеен. Плажава словенска е голема и седат еден врз друг и јас на неа отидов 2 пати, а и водата не е убава, се друго си одев на други подалечни плажи или пешки кај стариот град што е далеку за со дете, никој не одеше таму со дете, а други со автобусчиња и пак мислам дека е малтретирање. Во глобала се се млади, а ретко семејства. Не е такво фамилијарно местото. Обратно многу гужви, плажите што се убави се далеку, неубава е иначе Словенска плажа која е најблиску, ако пишува 450 метри до плажа додај уште дупло повеќе, сите вили се на ридот а тој е далеку, убаво ти кажала мајка ти. Плус галама е постојано, дискотеки многу, гласничка е музиката.
Ова летоо опции Албанија,Грција или нашето охридско езеро а најповеќе албанија а за охрид сигурно ќе отидам барем еднаш
Ништо од одморот во Грција Ке одиме во викендичка на една другарка и ке си се сончаме во трева покрај базен......
Убаво е за семеен одмор сум одела порано ама во последно време Будва стана град за ноќен живот повеќе за парови, слободни луѓе, тинејџери итн.. Леле таа словенска плажа, за малце не тргнав сама по неа ќе се изгубев, среќа ме најдоа
И јас сум била во Венеција, гондолите се прилично скапи не си ги дозволува секој, преубаво е иако не е многу големо стварно вреди да се види е сега не знам дали е баш за летување како е, ама за шетање и разгледување детално е едно од најубавите места на кои сум била. Нема да се покаеш Еве неколку мои слики од Венеција, разгледај
Дали некој има одено во Лефкада Грција. Јас сакам ова лето да одам, па ако бил некој нека ми каже импресии
оваа година ништо не ми е дефинирано, незнам како ќе биде, но ако одам на одмор тоа ќе биде Хрватска среќа имам таму роднини па ми е загарантирано. а еве добро место за уживање инаку Задар е прекрасен. http://www.youtube.com/watch?v=wQaGIhP_lRw Камп Затон е светски не како оној во Охрид со мизерни вециња да не можеш да се истушираш како треба http://www.youtube.com/watch?v=LhEh72CLtW8 Камп Шимуни нешто најубаво на свет тоа е некаде нагоре Цриквеница.
летово планирам или Црна гора (5-6 години немам отидено таму, да проверам дали нешто промениле) или Хрватска.. поточно во Макарска.. најдов една понуда 200 евра испаѓа смештај + превоз за 9 дена.. е сега ако има некој што бил во Хрватска да ми каже отприлика како се цените таму за храна, плажите итн итн..
да јас бев минатата година и многу е убаво, има фантастични плажи, тиркизна боја е водата и чиста многу, нема да зажѓалиш ако одиш, со сигурност
Неа Врасна, Грција. Прв пат одам годинава, се надевам ќе си поминам убаво. Не ме интересира многу ноќниот живот, зошто одам да се одморам, а не да се уморам, единствено ми е важен изгледот на плажите. Се надевам и дека ќе ми се погоди времето, затоа што заминувам многу рано на одмор, некаде околу 18 јуни. Па, ќе видиме.
Ако имаш шанси да одиш немој да ја испуштиш шансата! Островот е прееееубав, Јонското Море има толку тиркизна вода што не те остава рамнодушен! На островот има два града Лефкада и Нидри и се многу блуску еден до друг, и те советувам и двата града да ги посетиш бидејќи и двете места се фасцинанти! Најубавата плажа Порто Кацики ева ја И уште една многу убава плажа со еден голем недостаток-многу ама мноооогу скали за да се стигне до неа! Еве ја плажата Егремни
грција ми е во план гледав некои предлози од агенција имат интересни понуди за јуни месец планира ли некој да оди во пред сезона јас се мислам ама оваа времето нешто зафркава се е нестабилно
Јас мнооогу сакам да идам на Тасос или Крф, само не знам како ке го издрзиме патот со дете мало,Планирам да одам некаде 15 јули или пред илинден и баш имаше супер понуди. Гледав многу добра понуда на Крф Мораитикиа сектион на Месонги бич и имаше супер цени за ал инклусив максимум 45 евра/ден по човек, а ако некој се реше за јуни дури и поповолно.Па ајде пишете кој бил, дали е подобро со сопствен превоз или пак преку агенција....
Сакам да одам во Реџо Калабрија во Италија, бидејќи учам италијански па ќе ми дојде нешто како одмор со учење Само што курсот трае еден месец, не знам дали ќе издржам толку без либето и другарките
Ново прашање Ако може да ми каже некој како е Полихроно и Hеа Потидеа и некаква споредба меѓу 2те - едно од овие ќе биде