Како бе 30, а повратна 60 Нешто грешка да не си...Вчера одев Охрид 40 со Галеб платив а, кога си одев си такси 50 платив ? Се извинувам за офтопиков
Другарка ми сега пред една недела беше Струга. До таму 30, за назад 30. 30+30=60. Други информации во ЛП, да не ја полниме темава со офтопици.
и јас се двоумам меѓу Кефалонија и Лефкада... Имаш одено претходно или за прв пат одиш? Ајде ако знаеш нешто подетално пиши ми, може ќе ми помогнеш во дилемава
Јас многу сакав на Лефкада, ама ми лажаа дека сите убави плажи се далеку, а и воопшто немало ноќен живот и забава. Па избравме Закинтос
Тајланд, Бали или Филипини. Одамна се ценкав да одам, и изгледа сега мажето ќе ми ја исполни желбата. Инаку каде и да сум само дома си е дома
и не сте погрешиле јас лани бев Закинтос, преубаво поминавме, обавезно за Лаганас да си уплатите, Аргаси е за фамилијарни луѓе... have fun! ако некој бил Кефалонија или Лефкада молам да ми пиши!
Најверојатно во Грција-Лефкада.Не сум била во Лефкада,но како што разгледав по интернет има убави песочни плажи и поради тоа ја одбравме оваа дестинација.
Jас две години одам во суто море и искрено ми е убаво,евтино јадење,пиење,смештај,имаше две три плажи песочни на кои идевме цело време и ни беше прав одмор без да се пазам колку ке потрошам и секојдневно со пијачки,јадење по ресторани,кога имаше живи свирки одвме цело време,и подобро е преку сопствена режија таму те пречекуваат милион луге што нудат смештај.I до 10еур е најскапиот смештај до морето веднаш
Јaс бев пред две години на Лефкада. Pрекрасно си поминав, таквии пла`и никаде во Грција немам видено, преубаво тиркизно море. Нoќен живот е тапа, али пла`и, вода, романтика има и тоа многууу. Ако ве занима уште нешто слободно пишете ми .
Планираме или Грција или Албанија. Дајте ми некоја добра понуда за Грција каде што сте биле, да не е многу скапо, цените да бидат пристапни
планирам да одам за Франција поточно Париз..и вообичаено во Охрид можеби и Грција најубав град ми е Паралија но водата искрено и не ми се допаѓа но има многу продавници за шопинг : ) а убаво е и во Јарисос но градот е многу мирен : ) поздрав и убав помин на сите
Ја би ти препорачала Албанија, ние кога бевме пред две години си поминавме супер, а сега е уште посредено и морето е феноменално. Ние бевме на едно место блиску до Грција, ич не ми текнува на името ама знам дека се гледаше крв