Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Каде летово на одмор?

Дискусија во 'Патувања и одмори' започната од newring86, 8 април 2010.

1. savana

savana Популарен член

Се зачлени на:
    18 август 2010
    Пораки:
    1.770
    Допаѓања:
    9.567
    фала ;)

2. DeDee

DeDee Истакнат член

Се зачлени на:
    6 јануари 2011
    Пораки:
    81
    Допаѓања:
    34
    Црна Гора :sun: на плави хоризонти :)

На esperanca и girl1985 им се допаѓа ова.
  3. Leeloo

Leeloo Популарен член

Се зачлени на:
    11 декември 2010
    Пораки:
    645
    Допаѓања:
    290
    Во план е Албанија сега засега. :)
    Ако некој е бил, слободно нека ме информира повеќе околу место/цени.
    Фала. :)

4. apple12

apple12 Популарен член

Се зачлени на:
    25 мај 2011
    Пораки:
    1.031
    Допаѓања:
    3.304
    Сега во дискусија сме да сме иделе во Бечичи... некое искуство за таму... Цени, плажа....

5. sanjaeva

sanjaeva Форумски идол

Се зачлени на:
    3 февруари 2011
    Пораки:
    3.391
    Допаѓања:
    87.674
    ^^^

Прикачени фајлови:

• 84.jpg
      84.jpg
      Големина на фајлот:
      169,2 KB
      Прегледи:
      336
    На eutixismena и apple12 им се допаѓа ова.
  6. fs-fs-fs

fs-fs-fs Истакнат член

Се зачлени на:
    9 јануари 2011
    Пораки:
    809
    Допаѓања:
    800

Саранда се вика, ако е истото на кое бев јас пред некоја година, ефтиноча...плажите во гратчето не многу добри но надвор од него совршени...за 45 мин на траект и Крф супер е :clap:

7. Alondra

Alondra Популарен член

Се зачлени на:
    17 март 2011
    Пораки:
    1.087
    Допаѓања:
    2.358
    Сакаме да одиме за Крф, но не знаеме каде е убаво ве молам да ми предлозите место и сместување.

8. SexyLady

SexyLady Популарен член

Се зачлени на:
    5 септември 2010
    Пораки:
    2.800
    Допаѓања:
    3.270
    Со моите ќе одам за Албанија, Грција или Турција. А после тоа со друштво во нашиов Охрид на викенд до 6 дена. :) I can't wait. :)

9. Jojoba

Jojoba Истакнат член

Се зачлени на:
    25 април 2011
    Пораки:
    868
    Допаѓања:
    719
    За Албанија мене ми е некако уште шубе, може е убаво морето се тоа ама.. Мислам дека уште не се споредува со Грција. Во Грција не се скапи градчињата под Олимп и според мене плажите се поубави од оние на краците иако водата не е баш, освен во Неи Пори таму секогаш ми се погодувало чисто море. Неи Пори, Олимпик Бич, Паралија, Лептокарија... Разгледај во сите агенции скоро има понуди за овие местенца еве ти и линкови, најверојато ќе одам и јас повторно тука некаде :)
    http://www.falcon.com.mk
    http://www.savana.com.mk

На savana му/ѝ се допаѓа ова.
  10. happy23

happy23 Истакнат член

Се зачлени на:
    6 јуни 2011
    Пораки:
    8
    Допаѓања:
    1
    девојки кое е подобро место за од први јули,Kушадаси,закинтос или лефкада,кој бил нека сподели мислење и нека ми помогне деновиве да уплатам,сите коментари ги имам прочитано ама не можам да се одлучам :D

11. cigarce

cigarce Популарен член

Се зачлени на:
    5 мај 2011
    Пораки:
    1.401
    Допаѓања:
    3.931
    девојки а закинтос у грчка како се движат цените по ресторани продавници? дали можеби знаете

12. Ariel

Ariel Форумски идол

Се зачлени на:
    7 декември 2009
    Пораки:
    8.203
    Допаѓања:
    139.604
    Уште не ми се верува дека ќе исптерам вонреден одмор, што ќе почне за некој ден!
    Требаше да одам дури втората половина на август, и психички се спремав да го издржам цело лето во Скопје, па уште и на работа.

Ни патот што треба да го истрпам, ни скршената рака на син ми, ни хаосот во викендицата која е во сред градежни потфати нема да ми влијаат на уживањето во одморот во јуни, на местото кое во тој период е полу - празно! Ќе уживам во изгрејсонцата, во дишењето јод при утринските прошетки, а најмногу во кристално чистата вода од која нема да излезам!

Го обожавам тоа место кога е полу-празно. Ме потсетува на детството, зошто тогаш беше такво. И сакам да биде само мое, не сакам да го делам со купишта туристи!

Само што ќе помислам на мирисот на морето, имам пеперутки низ цело тело!

13. Vik4e

Vik4e Популарен член

Се зачлени на:
    9 февруари 2010
    Пораки:
    309
    Допаѓања:
    259
    Здраво на сите!.. Јас и моите другарки решивме оваа година да одиме заедно на одмор.. Но ние сеуште не сме сигурни каде би оделе.. од дома ни даваат само 10 000 денари..Каде би било најдобро да отидеме на одмор со овие пари што ни се на располагање не е важно дали е Охрид,Дојран ..дали овие пари би ни биле доволни во Саранда во Албанија? ако некој бил како е таму нека пише..Во хотел,во куки колку би не чинел патот до таму!.. позз до ситее.. :)

14. Jojoba

Jojoba Истакнат член

Се зачлени на:
    25 април 2011
    Пораки:
    868
    Допаѓања:
    719
    Vik4e не знам колку е сигурно сами девојчиња на ваша возраст да одите во Албанија, а и не сум сигурна дека ќе ви стигнат парите. Со 10 000 ден. одмор во Охрид може да се помине и според мене оваа година можете да пробате таму па некоја наредна надвор од земјава :)

15. mime87

mime87 Популарен член

Се зачлени на:
    1 октомври 2010
    Пораки:
    3.956
    Допаѓања:
    6.949
    ќе ви стигнат ако знаете убаво да ги распоредите парите
    на пример да платите на рати за да ви остане повеќе џепарац инаку јас мислам дека нема да ви стигнат парите каде и да одите надвор од државата а пак од друга страна според мене не вреди да се дадат 10000 денари за охрид воопшто
    видете во агенциите распрашајтесе организирајтесе :)

16. MissCupcake

MissCupcake Истакнат член

Се зачлени на:
    24 мај 2011
    Пораки:
    369
    Допаѓања:
    263
    Мене искрено ми е страв да одам некаде на одмор со ова Ешерихија Коли :( јас дома им реков да не одиме инаку си планирав прекрасен одмор со многу сончање, морски бранови да сменам малце де :D .

17. duffi

duffi Форумски идол

Се зачлени на:
    14 април 2011
    Пораки:
    12.737
    Допаѓања:
    145.159
    Девојки дали некој има искуство со крф-грција?
    Како се движат цени по ресторанти , ноќен живот итн.
    Ви благодарам однапред :)

18. anastasijaki

anastasijaki Форумски идол

Се зачлени на:
    2 февруари 2011
    Пораки:
    5.226
    Допаѓања:
    48.129
    Зашто страв? :^) Бактеријата ја има во Германија само , а и веќе е откриено од каде потекнува заразата, така да нема зашто да се плашиш :) И продолжи си со плановите ;)

19. Jojoba

Jojoba Истакнат член

Се зачлени на:
    25 април 2011
    Пораки:
    868
    Допаѓања:
    719
    Леле, глупости. Значи немој да се исплашиш и погрешно да ме сфатиш, ама ако баш ти си таа што треба да ја фати ќе те најде сегде. Оди си на одмор, без размислувања. Уживај и одмори се убаво

20. mime87

mime87 Популарен член

Се зачлени на:
    1 октомври 2010
    Пораки:
    3.956
    Допаѓања:
    6.949
    девојки не сум разгледала како се движат цените точно по агенциите и што вклучуваат во цената какви понуди гледам за Грција сегде е околу 100евра знае некој што е вклучено каков смештај и др.поволности ?