Јас со моите имам одено тука. Дефинитивно места за мирен, семеен одмор. Ако сакаш да се одмориш асално, ова е местото. Плажите се големи, широки и убави, морето е топло. Мирно местенце плус Неа Врасна и Асправалта се речиси поврзани, па можете да си шетате навечер. Е сега, ако сакаш журки и такви работи, тоа нема таму. Згодни типци и типки многу ретко, повеќе се фамилии со мали деца. Зависи што сакаш. Јас се сеќавам дека еднаш имаше многу медузи таму, така еден период од 2-3 дена, се бањавме и околу нас си пливкаа тие белките.
конечно се одлучивме одиме на крф во кавос имало многу луди забави до сабајле мислам дека ке биде одлично поздрав до сите
женски ве молам за помош и брзи одговори.дали е вистина дека во Сутоморе во Црна гора водата била "тињеста", било прљаво, имало нафта од пристаништето од Бар.....и такви некои муабети ми изнакажаа и се премислувам.....ве молам некој што бил да ми пише дали е вистина...и ако знаете некои добри понуди за Црна гора да предложите.... фалаааа
И јас би сакала да знам дали некој има некакво искуство од Суто Море, бидејќи годинава со дечко ми сакаме таму да одиме... Добро би ми дошла секоја информација.
Јас лани бев на сутоморе преку агенција, не беше многу скапо, баш убаво пријатно мало местенце за одмор водата не е валкана ( може само навечер така да имаше малце ѓубре) но наутро беше солза бистра. Единствена негативна страна е тоа што беше ладна, но јадранот е таков, ладен е Спојлер го имам ова пишано порано па сеа само копи пејст напраив
Сега и за мене да си кажам после толку предомислувања на крај одлучивме за Бугарија, сончев брег сега уште хотелче да одбереме за нашиве пари и толку Спојлер се надевам нема да се предомислам пак
До Несебар 12 часа со автобус, некогаш и помалце Спојлер од сигурни извори дечко ми 4 години по ред има идено таму но, да се надоврзам и јас забава во Несебар никаква, секој ден оделе до сончев брег и за излегување и за на плажа.
Јас лани бев на сутоморе преку агенција, не беше многу скапо, баш убаво пријатно мало местенце за одмор водата не е валкана ( може само навечер така да имаше малце ѓубре) но наутро беше солза бистра. Единствена негативна страна е тоа што беше ладна, но јадранот е таков, ладен е Спојлер го имам ова пишано порано па сеа само копи пејст напраив [/quote] А преку која агенција?[/quote][/quote] Преку Скаут
ме интересира превоз до Барселона? авион, автобус, воз сеедно.. само превоз како да стигнам до таму. ако знае некој нешто нека пише. фала
Ќе одиме Градиште со другарките од 1ви Август во камп ( тогаш можевме да најдиме знам дека е малку доцна ) .. Со Сестра ми сум од 20ти Јули во Пловдив ..
Од 20ти до 1ви во Охрид,а од 5ти до 15 во Грција(Неаполи)...уфф едвај чекам да се вратам како црнкиња