За мене одморот заврши...бев во Грција десетина дена и на шопинг во Солун и на викенд бев до Охрисот наш
Грција само не знам сеуште на кое место Аку може да ми предложите кои места се убави за млади луѓе, убав ноќен живот но истовремено и убава плажа?
Јас ќе одам во Грција но се уште се немаме одлучено во кој град дадете некој предлог каде сте биле и сте си поминале супер. Минатите години најчесто одев во Бугарија таму е многу супер има многу ноќни журки сакам негде во Грција каде е барем малку слично на Бугарија
Ти предложувам во Паралија ако сакаш ноќен живот, ноќни журки има секоја вешер и супер дискотеки. позз и се надевам ти помогнав
Devojki kade e poubav nokniot zivot vo Hanioti ili Pefkohori?sorry za lat.od mob.sum mwaaa i site sto ke odite najubavo da si pominete.
Во Паралија имаш секоја вечер отворени дискотеки и ги има 4 или 5. + Секоја вечер има Ladies Night и тоа значи бесплатна влезница и гратис пијалок за секоја припадничка од понежниот пол. Јас бев, и можам да кажам дека догодина не само што е ефтино и многу забавно, сигурна сум дека пак ќе одам на одмор таму, само не на 8 туку на повеќе денови за сигурно!
Дубаи -дестинација за оваа година ,тргнувам за некој ден и едвај чекам да тргнам не толку да го видам Дубаи туку летањето со Емирати (се надевам нема да ме разочараат)
Јас утре ќе одам за Албанија ама уште се двоумам во кој град. Ако бил некој би ви била благодарна да ми препорачате некое убаво место таму. Поздрав
Подготви се за топлотен удар кога ќе слетиш од авион. Имај во рака шише вода за освежување и строго фактор 50 за сончање. Таму во Август има добри 60 степени. Летање со авион на Емирати???? на тоа мислиш??