Каде летово на одмор?

Дискусија во 'Патувања и одмори' започната од newring86, 8 април 2010.

1. savana

savana Популарен член

Се зачлени на:
    18 август 2010
    Пораки:
    1.770
    Допаѓања:
    9.567
    Конечно денес одам за Грција :D

2. MandyLane

MandyLane Форумски идол

Се зачлени на:
    9 август 2011
    Пораки:
    3.840
    Допаѓања:
    25.752
    Никаде, за жал.
    Трета година како не одам. :(

3. livert

livert Истакнат член

Се зачлени на:
    9 април 2011
    Пораки:
    116
    Допаѓања:
    115
    Се подготвив со се две ф50ки за лице и тело и две ф30ки плус и за топлотниот бран лани во Тајланд кога искочив бев буквално истуширана сега спржена ке бидам изглеа :D :D :D ,инаку моменатлно е 39степени се очекува 40-46 оваа недела не е толку страшно а и сакам да осетам пустинска клима :) Инаку Да ке летам со боинг 777 -300 на Емирати ;)

4. plavusha

plavusha Истакнат член

Се зачлени на:
    5 август 2010
    Пораки:
    264
    Допаѓања:
    124
    АЈДЕ МАЛkУ ПОМОШ :$

"Сите студија и апартмани се наоѓаат во центарот на Паралија и Олимпик Бич. Максимална оддалеченост 300 метри од море. Собите се студија 1/2, 1/3 и апартмани 1/4, 1/5 и 1/6 со TV,WC, AC ( климата се доплаќа на лице место )"

ЗНАЧИ ДЕКА МОРА ДА СЕ КОРИСТИ КЛИМА ИЛИ?

5. Simonna7

Simonna7 Истакнат член

Се зачлени на:
    26 ноември 2010
    Пораки:
    308
    Допаѓања:
    128

Не мора да се користи.. значи дека таму по договор ако сакаш ќе ти го дадат далечинското за климата и плаќаш по 2-3 до 5 евра од ден ако ја користиш.

6. Divinebutterfly

Divinebutterfly Популарен член

Се зачлени на:
    17 јули 2011
    Пораки:
    2.971
    Допаѓања:
    9.982
    Јас мислев нигде нема да одам ама ќе одам на Црно море,изгледа во Поморие,секако ми е познато местото,така да od недела ќе уживкам и јас малце 8) :sun:

7. agirl17

agirl17 Истакнат член

Се зачлени на:
    9 април 2011
    Пораки:
    526
    Допаѓања:
    165
    Будва..уште една недела...не можам да дочекам :angel: После толку договарања и пребирања каде ќе одиме, од Закинтос, па Лептокарија, па Парга, па Кушадаси, на крајот се одлучивме за Будва. Се надевам дека има убави плажи таму, и иако сите велат дека Јадранот е многу ладен во овој период, не смеам да го пропушам капењето во море колку и да е ладно :) :D

8. maca99

maca99 Популарен член

Се зачлени на:
    19 септември 2010
    Пораки:
    1.818
    Допаѓања:
    1.692
    ^ Да не те разочарувам,ама Будва нема никакви плажи...луѓето се како сардини наредени,дури и по паркови лежат и се сончаат,по тревници,на пристаниште, катастрофа...лежалки насекаде ,по 10 евра...иако Будва е убава и има забава,плажи има катастрофа,треба во 6,7 сабајле да одиш да фатиш место....а веќе знаеш-плажа и вода камења...првпат одам црна гора и никат више :!:

9. agirl17

agirl17 Истакнат член

Се зачлени на:
    9 април 2011
    Пораки:
    526
    Допаѓања:
    165
    :doh: Имав слушнато дека плажите се со големи камења, и баш заради тоа бев против Будва кога решававме каде ќе одиме..бидејќи јас сум љубител на песочни плажи 8) Ми кажуваа за некоја плажа која била долга 5 километри, незнам како се викаше, и таа била многу убава, чиста, на некои места имало покрупни, на некои поситни камчиња. Се надевам дека ќе ми се допадне :) .

На Sunshine88 му/ѝ се допаѓа ова.
  10. maca99

maca99 Популарен член

Се зачлени на:
    19 септември 2010
    Пораки:
    1.818
    Допаѓања:
    1.692
    ^Ajде не се разочарувај па не е се во плажите,бањањето и сончањето....ќе видиш ново место,шетни и низ другите градчиња ние бевме на крстарење кое чини само 10 евра ;) а за забава да не ти зборам.Убав помин :)

11. agirl17

agirl17 Истакнат член

Се зачлени на:
    9 април 2011
    Пораки:
    526
    Допаѓања:
    165

Фала многу :* И ние планираме да одиме на крстарење и во аквапарк, мислам дека и таму е 10 евра влезница, па се на се, би требало убаво да биде :) .

12. Sunshine88

Sunshine88 Истакнат член

Се зачлени на:
    25 март 2010
    Пораки:
    1.533
    Допаѓања:
    583
    Јас бев еден ден до Будва...Скапичко е..има плажи...со ситни камења, но е многу ттопло од карпите, а и има многу гужва. Водата и не беше нешто посебно ладна. Песочни плажи имаш само во Улцин (голема-14км и мала) и во Тиват - Плави хоризонти...само мене последнава и не ми се свиѓа зошто е 3 евра влез со кола, плус 8 евра за 2 лежалки и чадор а во водата има многу камења и е најладно.
    А во будва имаш лежалки и за 75 евра..да видиш да не веруваш, се чудев. И да надополнам, аквапаркот е на самата улица на магистралата, и се се гледа од надвор, а и нема нешто посебно...

13. Panicarka

Panicarka Истакнат член

Се зачлени на:
    18 март 2011
    Пораки:
    79
    Допаѓања:
    19
    Јас цело лето сум во Германија и времето е де ладно де топло...ама не се жалам, и сега септември ке одам 2 недели Франција...поточно Sète ....прв пат ке одам Франција и кожа не ме трај....а на 3 сати од нас е Барселона....и таму сакам да појдам на еден ден..па ќе видам што ке испадни од планов мој за до Шпанија.... :)

14. Juicy

Juicy Популарен член

Се зачлени на:
    16 декември 2010
    Пораки:
    1.815
    Допаѓања:
    11.131
    Јас бев во Охрид една недела и супер си поминав :)

На Panicarka му/ѝ се допаѓа ова.
  15. baby13vik

baby13vik Истакнат член

Се зачлени на:
    18 август 2011
    Пораки:
    7
    Допаѓања:
    4
    :) ЛЕФКАДА! ТИРКИЗ МОРЕ, УБАВА ПЛАЖА, ЖУРКИ НЕ МИ ТРЕБАТ.....САМО РОМАНТИКа

16. WhiteAngel

WhiteAngel Популарен член

Се зачлени на:
    31 јануари 2011
    Пораки:
    2.107
    Допаѓања:
    1.642
    Јас бев лани Будва и да не ти кварам замисли, ама плажите се побетер и од охридските. Мораме да признаеме дека и Охрид плажите не се нај нај, ама се подобри од Будва. Ако земша лежалка е скапо, ако не треба да лежиш на песок и да си имаш свој чадор. Не ми се допадна воопшто, а морето е камен. Повеќе од три минути не се задржав во него, а јас сум капач од оние со саати во вода...
    П.С. ако си во можност не пропуштај да го посетиш Аква паркот во хотелот Сплендид, е таму е уживањето... :D

17. Hell0.kitty

Hell0.kitty Истакнат член

Се зачлени на:
    5 јули 2011
    Пораки:
    189
    Допаѓања:
    40
    Летово се одлучив за Сан Себастијан-Шпанија . Но одморот ми е малце одложен 4 сеп. дури се трга :fubar:

18. barby

barby Популарен член

Се зачлени на:
    22 мај 2010
    Пораки:
    830
    Допаѓања:
    8.451
    Вчера дојдов од драч- албанија, и си поминав прееееееубаво. Песочни плажи, чисто, тивко, милина, рај за очи и душа. Само малку ми фалеше ноќен живот, другото се беше прекрасно

19. eli25

eli25 Форумски идол

Се зачлени на:
    19 септември 2010
    Пораки:
    15.136
    Допаѓања:
    124.488
    Девојки ајде малку за помош.
    Го користам одморот на 2 пати ,еднаш бев во Паралија и не ми се допадна,сега од септември сакам да одам На Халкидики.На првиот крак имам одено,сакам на вториот.Што ќе ми кажете за Никити и Сарти?
    Какви места се ,ајде помагајте да се одлучам ;)

20. inimini

inimini Истакнат член

Се зачлени на:
    20 август 2011
    Пораки:
    215
    Допаѓања:
    72
    Во турска најубаво место е Кемер уствари 10 километри од кемер прекрасно е јас пред три години бев и преубаво си поминав