Хмм Миконос . Не сум многу задоволна со нашиов избор оваа година , некако името ме потсеќа на едни литератури од средно пошто минатата година бевме на Закинтос, значи местото е супер само со друштво, со дечко не, пошто многу шетаат очиња лево десноо , сите лепотани таму се
Оф ти се извинувам сега ќе ја тргнам таа опција и ако не ти е тешко напиши ми го твоето мислење за градот
Се знае Турција и никаде на друго место . Повеќе никогаш на јадранско тоа си го зацртав, ми требаа 3 глупави одмори и толку пари фрлени за да сконтам дека, за мене барем, тоа не е. До сега два пати сум била во Турција и од сега натаму само таму, а кога ќе имам повеќе пари Европа не ме гледа
Ај ако има некој што одел почесто на одмор во Грција преку агенцииве нека ми пише ЛП. Неможам да се снајдам, а касно ми е да се јавам
Сум била еднаш на Тасос на кратко ама ми текнува на овие бунгалови. Убаво е и средено, има убава градина и плажата ви е пред нос и имате кафичи и кафулиња околу. Не ми текнува на називите на местата ама беше во едно така по густо градче, по живо отколку Лименарија каде што бев сместена јас. Плажите се во ред, ако сте со автомобил прошетајте има што да се види а има и евтини автобусчиња. Убавите плажи се настрана, не во градовите. А инаку медузи и октоподи воопшто нема, барем според моето искуство.
Кои се најубави гратчиња за до дечко и друштво во Грција и Турција? Да има и за преку ден шетање, градби и такви работи, и добар ноќен живот, дискотеки и кафичи? Плажата да е песочна, морето да е чисто (релативно)? И најважно, смештајот да не е скап.
Ние сеуште не сме се одлучиле, некако рано ми е,а и сеуште нема понуди, а вака вас кога вечитам етен еуфорија ме фаќа
Плавуша отидете во агенција Игуана, спроти Т Мобиле, имаат понуди за секаде во Грција, не беа скапи баш се зачудив, за на Закинтос имаше понуда за 10 дена во апартман на сама плажа со вклучен автобуски превоз до Атина и траект до Закинтос од 200 евра па нагоре, знам дека до 10 Јули се до 250 евра понудите, потоа се зголемуваат цените. Имаше за многу места во Грција. За краците, за островите за секаде.
Лани бев во Ксамил Албанија ,и на Лефкада ,оваа година дечко ми запнал пак да одиме на Лефкада па ќе видиме дали ќе имам среќа да го разубедам за на некое друго местенце
Можеш ли да ми кажеш преку која агенција одиш, колку кошта смештајот, како е со цени? Јас имам одено ама оддамна и некако привлечно ми е за оваа година
Лани не бев никаде али за оваа година ќе гледам да отидам некаде. Охрид не ми се оди на памет го знам веќе така да ќе си барам некоја друга локација
ke odam vo germanija kaj majkami, pa na vrakanje vo slovenija kaj sestrami..... inace ke odam so deckomi zaedno ....i koga ke si dodjeme ke odeme za dojran,grcija .. i taka