Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Каде летово на одмор?

Дискусија во 'Патувања и одмори' започната од newring86, 8 април 2010.

1. femina90

femina90 Популарен член

Се зачлени на:
    25 декември 2009
    Пораки:
    3.997
    Допаѓања:
    2.350
    Во врска со Кипар, прогуглав и видов дека всушност Никосија кај што е сместувањето не е на море, а најблиската плажа е на пола саат со кола, плус автобускиот превоз не бил многу развиен. Така што, многу глупава понуда.

2. SOVRSENSTVO

SOVRSENSTVO Популарен член

Се зачлени на:
    20 септември 2010
    Пораки:
    2.790
    Допаѓања:
    1.557
    Не бе Бугарите немаат море ние имаме |(

Bajaderka епа баш конкретно за понудата што ја постирав и баш на пример за 20.08 е 169 евра + 100 евра такса= 269 евра за одмор со авионски превоз и плус имаш 10 ноќевања мислам со појадок што и не е така скапо за разлика со останатите дестинации сега појма немам како е во Кипар, какви се цените таму какви се плажите и такви работи :)

3. peperutka87

peperutka87 Истакнат член

Се зачлени на:
    22 јули 2011
    Пораки:
    764
    Допаѓања:
    536
    Ako voopste ne razbiras sto sakam da kazam bolje i ne me citiraj bez vrska....

4. thinkerbell

thinkerbell Популарен член

Се зачлени на:
    20 ноември 2010
    Пораки:
    2.031
    Допаѓања:
    11.808
    Девојки а Поморје и Созопол во Бугарија? Какви се? За Златни песоци знам, лани другарка и дечко и беа и преубаво си поминале. И ако може да ми кажете центе како се движат (јадење, пиење, излегување...)

5. maja8

maja8 Популарен член

Се зачлени на:
    3 јануари 2010
    Пораки:
    2.847
    Допаѓања:
    2.159
    Фемина грешка си, Никосија е градчето кај што има аеродром и таму се стинува со авионот, после има возење до хотелите, а хотелите се во северниот дел , баш до брегот, некои одма до брег а за некои може ќе треба и возење, (барав неколку од тие што ги нудат на гугл) ама нема нешто плажи добри- барем јас не видов.

6. mace1

mace1 Истакнат член

Се зачлени на:
    11 август 2011
    Пораки:
    360
    Допаѓања:
    178
    колку пари е за 10 дена во бугарија на сончев брег???? :?:

7. mace1

mace1 Истакнат член

Се зачлени на:
    11 август 2011
    Пораки:
    360
    Допаѓања:
    178
    да не знаете како се движи цената во охрид за сместување близу до плажата мислам на бунгалови или камп?

8. Saya

Saya Популарен член

Се зачлени на:
    6 јануари 2011
    Пораки:
    1.190
    Допаѓања:
    5.554
    Планирам за некоја недела да одам на Закинтос, во Лаганас. Била некоја феминка, да ме просветли што има да се прави таму, кои плажи се најубави и како се движат цените за храна? Би била многу благодарна. :)

9. Alegriaa

Alegriaa Истакнат член

Се зачлени на:
    6 декември 2011
    Пораки:
    335
    Допаѓања:
    260
    Прво на ЈАкупица, а потоа БУГАРИЈАААА!!! 8)

10. lily-prune

lily-prune Истакнат член

Се зачлени на:
    9 јануари 2011
    Пораки:
    545
    Допаѓања:
    155
    конкретно за поморје јас имам одено неколку пати ако сакаш мирен и релаксиран одмор.
    градот се дели на два дела стар и нов дел е сега нормално поубав е стариот дел ние таму одиме.лани бевме пак и престојуваме во куќа одма на центарот собите се убаво опремени тв има со кабелска мислам за разлика од порано поуредено е сега.
    ние плаќавме по 12 лева на човек и за 10 дена ми излезе околу 120 лева ептен ефтино јадењето беше со нормални цени и во супермаркети и во ресторанти во кафиќ пиевме кафе за 2 лева у глобала земено ефтино е а далеку ама се издржува.
    еве и оваа година планираме пак да одиме за поморје и сакаме и во бургас да прошетаме на 10 мин е односно на шопинг бидејки има многу за пазарење таму.

11. Trendafilka

Trendafilka Форумски идол

Се зачлени на:
    28 декември 2009
    Пораки:
    5.941
    Допаѓања:
    27.603
    Криво-лево падна договор за Албена. ^_^
    Видов слики од плажата - сон, а водата била топличка, милина. :)
    Ми рекоа неколкумина - ама види, таму може да ви е малку монотоно и пусто.
    Оф мори сестро, јас барам монотоно и пусто!
    ]:)

Возбудена сум, не сум била во Бугарија скоро цели 10 години на одмор.
    :)

На anabel-a, JoxyTheFreak и rossonerka им се допаѓа ова.
  12. Prilepce

Prilepce Активен член

Се зачлени на:
    11 јуни 2012
    Пораки:
    5
    Допаѓања:
    1
    Мили македончинja,
    Много ми е мило дeka се интересирате от нашето Црно море и нашата земjа България(Бугариjа). Патот до нашава земja нема нема да е повеке таков тежок за вас. Очекуваме наjкасно до 1 август да се открие новиот дел от нашава магистрала (аутопут) ТРАКИЯ, коjа веке ке стигне до Jaмбол и остабнуват не повеке от 50 км недовршен пат. Тоа ке го сократи патот и наjвеке времето и ке го напраj вашето патуване покомфортно (згодно). Со радост ги читам се што написали за моjата земjа па било то не секогаш приjатно. Важно да е реално и от срце.
    Сакаме ви! Българин (Бугарин).

13. tinan

tinan Популарен член

Се зачлени на:
    5 јануари 2012
    Пораки:
    480
    Допаѓања:
    1.276
    Португалија, прво 3 дена во Лисабон а потоа на југ, Алгарве регион. едвај чекам да ги пробам Португалските вина.

14. ludoto19

ludoto19 Форумски идол

Се зачлени на:
    1 март 2010
    Пораки:
    7.226
    Допаѓања:
    41.467
    луѓе бил некој во Kавала грција? :D добро ли е?
    Hие ќе одиме на некој ден таму :)
    вака убаво ми изгледа на слики, имало и добри кафулиња. па ако била некоја нека каже како е

15. slavica999

slavica999 Популарен член

Се зачлени на:
    27 декември 2009
    Пораки:
    4.327
    Допаѓања:
    5.341
    Јас лани по грешка отидов таму. Ќути не прашувај како :^) Што имав можност бар на неколку сата онака прв впечаток голеем и убав град. Плажа не видов - немав прилика :) али добро кафе имаат :D .
    Порано нашите таму оделе на одмор и многу биле задоволни претоставувам дека сега е поубаво.
    Како и да е нема да погрешиш

На ludoto19 му/ѝ се допаѓа ова.
  16. veslamkajce

veslamkajce Истакнат член

Се зачлени на:
    22 септември 2011
    Пораки:
    25
    Допаѓања:
    1
    Луѓе какви се цените во Скијатос дали знае некој што бил? Викаат многу било скапо и се одело со автобус до плажите и дека ноќниот живот бил добар.

17. rajna-vojvoda

rajna-vojvoda Истакнат член

Се зачлени на:
    3 јули 2011
    Пораки:
    625
    Допаѓања:
    286
    :clap: супер !! патот бил нешто кое секогаш ме премислувало за одмор во Бугарија

18. ana.ubavkata

ana.ubavkata Истакнат член

Се зачлени на:
    11 август 2011
    Пораки:
    240
    Допаѓања:
    59
    Јас не сум била и незнам,ама како што ми кажувале викаат убаво било,па сеа...

19. Mimi123

Mimi123 Популарен член

Се зачлени на:
    10 јули 2010
    Пораки:
    1.015
    Допаѓања:
    1.186
    Најверојатно септември средината мислам дека не е касно бидејќи тогаш имаме можност секако ако се погодат временските услови :$
    Дали бил некој во месец септември Грција и како се одвиваат цените и времето таму?

20. ph.orhideja

ph.orhideja Форумски идол

Се зачлени на:
    14 јануари 2011
    Пораки:
    1.339
    Допаѓања:
    48.019
    Многу е убава Кавала,мене на Дубровник ме потсетува.Градот е повеќе за шетање,бар јас само на шетање сум била,за плажи има во околината.А и Тасос ти е тука од карши,со траект за еден саат си таму.Е таму има плажи. :)

На ludoto19 му/ѝ се допаѓа ова.