Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Каде летово на одмор?

Дискусија во 'Патувања и одмори' започната од newring86, 8 април 2010.

1. stetoskop

stetoskop Форумски идол

Се зачлени на:
    11 мај 2011
    Пораки:
    5.521
    Допаѓања:
    173.964
    Тешко,за 10 дена,за излегување-навечер -минимум 170-180 е.

2. Magnolija

Magnolija Популарен член

Се зачлени на:
    1 декември 2009
    Пораки:
    1.674
    Допаѓања:
    7.652
    Летово ќе одиме со Русинката во Кушадаси и се очекува весел провод. Не би со големо друштво, не ми е практично :D за мене одморот тогаш не би бил одмор, ако повлечам цел Радански пат со мене (циганското маало во Штип). Среќа што со другарка ми имаме иста престава за идеален одмор, која никако, ама никако не подразбира само пијанчење, момци и журки. Сакаме да видеме и да пробаме нешто ново, да се прошетаме добро и затоа баш одбравме место кое има што да понуди. :)

На Beauchamp му/ѝ се допаѓа ова.
  3. agirl17

agirl17 Истакнат член

Се зачлени на:
    9 април 2011
    Пораки:
    526
    Допаѓања:
    165

Во дискотеките во Лаганас се плаќа влезница? И колку е ? :)

4. gabrielka

gabrielka Истакнат член

Се зачлени на:
    23 мај 2012
    Пораки:
    45
    Допаѓања:
    6
    здраво би сакала некој да ми писе несто за албанија ксамил ,мозеби некој бил сега бргу..................

5. bluegirl7

bluegirl7 Истакнат член

Се зачлени на:
    25 мај 2011
    Пораки:
    754
    Допаѓања:
    931
    Италија :$

6. Look

Look Истакнат член

Се зачлени на:
    25 јуни 2011
    Пораки:
    1.034
    Допаѓања:
    884
    Албанија.

7. doll.a

doll.a Популарен член

Се зачлени на:
    14 јануари 2012
    Пораки:
    1.505
    Допаѓања:
    3.991
    Девојки 150 евра доволни се за во Бугарија Несебар ?
    Смештајот и превозот не спаѓаат тука се разбира :D

8. badgirl2

badgirl2 Истакнат член

Се зачлени на:
    29 јуни 2012
    Пораки:
    171
    Допаѓања:
    104
    jas ke odam vo Srbija iako nema more ima mnogu ubavi mesta za posetuvanje :D

9. UbavkaBube

UbavkaBube Истакнат член

Се зачлени на:
    13 јануари 2010
    Пораки:
    297
    Допаѓања:
    97
    ^ Jaс бев лани во август. Апартман без кујна 20 евра, со кујна 25. Клима нон-стоп вклучена без доплата. Места за спиење во апартманот 4. ЛЦД телевизор, топ мебел, купатило топ. Инфраструктурата е сеуште во изградба. Не очекувај дуќани, излози и слично. Буквално е за одмор-одмор. Значи песочна плажа врв, малечки како заливчиња. Морето е одлично, азурно сино. Малку е досаден патот- возењето до таму (мислам на тоа дека долго се патува) но дефинитивно е рај. За две лежалки и чадор се наплаќа дневно 250 леки тоа ти се 120 денари значи 2 евра. Храната е доста ефтина. Значи секој ден ручек во ресторан со салата, морски плодови, морски риби, рижота, наливно бело вино и сето тоа за три личности од 900 денари до 1200. Има и кифли, јогурти, пецива. Единствено сладоледот им е изгор скап - од 5 до 15 евра.

На gabrielka му/ѝ се допаѓа ова.
  10. Lina92

Lina92 Истакнат член

Се зачлени на:
    2 јули 2011
    Пораки:
    209
    Допаѓања:
    30
    кушадаси турција

На Anja98 му/ѝ се допаѓа ова.
  11. Tearful

Tearful Истакнат член

Се зачлени на:
    25 август 2011
    Пораки:
    386
    Допаѓања:
    73
    Никаде особено.Можеби Крани ќе одам ама се мислам , пошто некои што биле ми кажаа било пусто и баш и неубаво.Што мислите вие ? убава и чиста плажа има ? продавнички ? некој што бил нека пише , поззз :)

12. Anabelle

Anabelle Истакнат член

Се зачлени на:
    27 ноември 2011
    Пораки:
    283
    Допаѓања:
    458
    Ма што е битно, само да се отиде некаде. Ако треба и нека е Кривогаштани, битно да се одморам.
    Он топик : Бугарија можеби :)

13. BlackSwan5

BlackSwan5 Популарен член

Се зачлени на:
    6 јуни 2011
    Пораки:
    2.765
    Допаѓања:
    3.559
    Во Бугарија, едвај чекам. :)

14. Anja98

Anja98 Популарен член

Се зачлени на:
    26 февруари 2011
    Пораки:
    362
    Допаѓања:
    553
    Се мислевме се мислевме Италија или Турција,Италија или Турција,татко ми за Турција мајка ми за Италија... на крај сепак Турција бидна...Кушадаси и Истамбул :) Едвај чекам :inlove: Сеа моментално сум во Охрид малце нели на езеро,а за една недела и у Крушево,па да бидам комплетна,море,езеро и планина ;)

15. liliput22

liliput22 Истакнат член

Се зачлени на:
    18 април 2011
    Пораки:
    308
    Допаѓања:
    554
    BlackSwan5 каде ке идеш поточно во Бугарија ако не е тајна?
    да ми кажеш нешто поточно преку која агенција,колку плаќате за смештај,превоз?
    зашто и јас планирам да идам со дечкоми таму поточно Сончев Брег!

16. star1

star1 Активен член

Се зачлени на:
    30 јуни 2012
    Пораки:
    4
    Допаѓања:
    0
    кај и да одберете само внимавајте на изброт на агенција.
    Никако не уплакајте со агенција ПЕТ . Само што се вратив од закинтос таму може да се истера убав одмор плажата е убава морето плитко за деца поволно но градот е доста бучен навечер и зависи во кој дел сте сместени.
    Но да се вратам на агенцијата која покрај непрофесионалноста мува не ја лази за туристите не прати на пат 800 км со крш автобус во кој седишта не се пуштаат а неработи клима па кога проработи не се гасеше па моравме со салотејп да ја лепиме за да издржиме. не однесоа таму во 9 -10 сабајле а соби после два. ни фоаје ни сенка ни кај да остаиш куфер на сонце на 40 степени.Имаше и деца во групата беше ужас кога почнавме да се караме водичот на групата мртов ладен (кој нели веке си беше сместен и уживаше ) ни рече читајте договор нема смештај пред два а кога луѓето почнаа силно да протестираат ни вика па ја ли ве викнав сами си дојдовте.
    Да не кажувам дека вработените не се во состојба ни една едина информација да ви дадат пред тргање ги прашав дали во вилата има пешкири рекоа не ... уставри мислам ама незнам ама..... ги замолив да прашаат и да ми кажат .
    три пати после тоа одев и пак исто незнам не прашав мислам дека има ама нема....и на крај рекоа сигурно нема акога стигнавме таму имаше.
    На враќање за да не се буни новата група решија нас да не исфрлат порано од собите 2 часа .
    Ја викнавме водичката и и рековме сега вие читајте договор ама таа фино си се клјафтеше и као вети дека ќе среди но сабајлето шок ко партали не исфрлија во 8 часот а на договорот пишува 10 кога ја викнавме госпожата да ја прашаме што направила абе глеа у облаци и превртува очи и као епа добро бе не се инаетете.
    Дојдоа автобусите и за се што имавме никој не не ни сослуша мртви ладни само ни кажаа имате рок од 8 дена да се жалите.
    Епа ако сакате да одите со агенција која ви вика сами си дојдовте не ве викнавме и одморот го завршуваат со гајле ми е иди жалисе слободно уплаќајте у агенција“ ПЕТ“ - ужас и непрофсионалност.

17. Noemi

Noemi Популарен член

Се зачлени на:
    7 април 2010
    Пораки:
    2.279
    Допаѓања:
    8.576
    За излегување навечер 100евра се доволни. Прво нема да имаш сила да излегуваш сите 9 ноќи, и коктелите ти се големи и по 5евра тука некаде се и пивата. Шотови и гратиси за женски посебно цело време летаат.
    Влез никаде не се плаќа ниту те приморува некој да земаш пијачка.
    Во некои барови ако отидеш порано си земаш нараквица за 10евра и пиеш колку сакаш цела вечер.

18. honorthyself

honorthyself Истакнат член

Се зачлени на:
    29 мај 2012
    Пораки:
    654
    Допаѓања:
    1.273
    Грција, тоа 2 пати ќе отидам! :!:

Зависи со што ќе патуваш. Ако одиш со автобус 5 часа не ти бегаат, а со брз автомобил и без гужва на граница макс 3, 3 и пол часа. :)
    ЕДИТ: Ова ако одите преку граничен премин Богородица. За другите не знам да ти кажам точно.

19. Special.Someone

Special.Someone Истакнат член

Се зачлени на:
    22 август 2011
    Пораки:
    943
    Допаѓања:
    635
    Франција 8)

20. Sanjichka007

Sanjichka007 Популарен член

Се зачлени на: