Лилит ова што опиша Крф или Закинтос е? Ја уплатив на ЗАкинтос па ме интересира ако знаеш нешто ? позз
Знаете ли дали патот до Саранда е направен??? Моите беа 2008год и ми кажаа дека патот е катастрофален, без банкини, неасфалтиран целосно, многу тесен, до провалии..... Ако знае некој за сега нека ми пише Поздрав
Знаете ли колку се движат цените за приватен смештај од човек во ЗАКИНТОС,ГРЦИЈА ? Не сум била таму ,а планирам со децко ми да одиме па ме интересираат цените како се движат општо и за прехрана !
Ја преку агенција што ке идам во вила превоз и смештај е 229евра. За прехрана знам дека у тој маркет Лидл е мн ефтино а за др цените не знам.
Ќе може ли да ми препорачате приватно сместување во Охрид?! Ама да биде за тинејџерки (три-четири девојчиња(се уште не знаеме точно)), не мора да биде во центарот на градот, уште поубаво ако е во стариот дел на градот, ама и да не биде ептен далеку од центарот. Цените, да не се претерано скапи. До 1000-1500 од ден. Фала однапред.
Па веројатно ќе одиме со другарките Грција или Турција...За Турција е мала веројатноста..Сеуште бараме по агенции некои не многу скапи понуди. Досега најдовме за Закинтос-260 евра или за Турција со авион и хотел all inclusive 400 евра, но толку пари не ми се даваат. Малку ми е глупаво што одиме во сезона кога е најскапо, бидејќи допрва имаме повеќе трошоци (за факултет и сл.) но ете, тогаш на сите ни одговара. Пасошот треба да ми стигне за неколку дена, па се надевам дека нема да чекам цело лето..И се надевам дека ќе успееме да се договориме
Која агенција и кој период?!Ова е најевтината варијанта што сум ја слушнала за Закинтос летово... Инаку,не било баш евтино.Килограм праски е 3 евра,пита гиро 3,3 и пол евра,порција да седнеш 12 евра,кафе на плажа 3 евра,лежалка 2 и пол евра...и така натака...лани на остров цените беа за вакви ситници евро до евро и пол поевтини,ама затоа влез во дискотека 10 евра...молим лепо. Ние планираме се од тука да си се снабдиме,а за двајца и не е кој знае колку храна тоа и да си носиме,иако Лидл е тука,сепак ако изнајмиме кола е добро,ама на моторче кеси да влечам,нема шанси...ама познавајќи се себе и мојата половина...и лани така,па се раскостивме по кафиња на плажи,лежалки,јадење,се што имавме од тоа малкуто шо понесовме,го фрливме...кај сме учени да се готви по одмори,а па и садови да мијам,одмор ли е што ли е?!
Агенција Игуана, место Аргаси плус од 27 Јули сезона. А на др датуми е поефтино не мн али по 20 евра помалку зависи кој датум. И ние сме двајца и планиравме од тука да си понесеме нешто основно не може све, али цигари пошто и двајца сме пушачи, нешто од храна таа што не се квари, а ја пак имам слушнато дека е доста ефтино другар ми лани беше и се ептен испофали од Закинтос. Планиравме моторче да си изнајмиме што знам по за лето ми е и поефтино е.
А ДА ВЕ ПРАШАМ БИЛ НЕКОЈ ВО НЕА ПОТИДЕА ВО ГРЦИЈА НА ХАЛКИДИКИ? како е, скапо, има ли места за излегување,плажите какви се?ако бил некој нека пишува искуство
Со дечко ми планираме да одиме во Бугарија ама уште незнаеме каде и како се движат цените...ако има некој некаква информација( за Златни песоци или Сончев брег ) нека пише ќе ми биде од полза... и дали се исплати повеке преку агенција ??? позз
јас бев лани со дечко ми во бугарија во сончев брег прекрасно си поминавме ефтино беше мислам прифатливи цени пиво и алкохолни пијалоци од буграско производство беа без пари ептен ефтино.. плаќаш 1 добиваш 2 во хепи аур (имаш 2 3 пати на ден) така дА УжИВАнЦИЈА БЕЗ НИКАКВО СТЕГАЊЕ НЕМА ШТО НЕ ПРОБАВМЕ бевме во хотел на 5 мин од плажа и 20 мин од центар 10 ноќевања плус превоз 160 евра не чинеше преку агенција прашавме после во некои хотели колку се движат цените од вечер толку беа од 12/13 евра до 20 (мислам на прифатливи цени) иначе сончев брег е закон за забава и излегегувања не се прибиравме дома.. лудо беше
еј срцки зошто никој не ми одговара?? никој ли не бил?? а во полихроно бил некој?? ајде одговорете ми треба да се одлучам што поскоро турата за заминување ќе тргне фала однапред
За Неа Потидеа незнам, а Полихроно не е ништо посебно, една улица што се вели. Пефкохори и Ханиоти се поубави градчиња. Позз
Со дечко ми сеуште сме во преговори која дестинација да ја избереме за ова лето во план ни е да одиме за Тунис дали некој бил таму да ги пиши неговите импресии како си поминал?
Па со другарки ќе отидеме до Охрид, а можно е и до Маврово да одиме. А со моите ќе одам во Хрватска, Задар.