1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Каде летово на одмор?

Дискусија во 'Патувања и одмори' започната од newring86, 8 април 2010.

1. Queen.S

Queen.S Истакнат член

Се зачлени на:
    3 април 2010
    Пораки:
    606
    Допаѓања:
    381
    Лилит ова што опиша Крф или Закинтос е? Ја уплатив на ЗАкинтос па ме интересира ако знаеш нешто ? позз

2. Blanca

Blanca Популарен член

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    725
    Допаѓања:
    505
    Знаете ли дали патот до Саранда е направен???
    Моите беа 2008год и ми кажаа дека патот е катастрофален, без банкини, неасфалтиран целосно, многу тесен, до провалии.....
    Ако знае некој за сега нека ми пише
    Поздрав

3. VACA

VACA Популарен член

Се зачлени на:
    7 април 2010
    Пораки:
    492
    Допаѓања:
    324
    Знаете ли колку се движат цените за приватен смештај од човек во ЗАКИНТОС,ГРЦИЈА ? :)
    Не сум била таму ,а планирам со децко ми да одиме па ме интересираат цените како се движат општо и за прехрана !

4. Queen.S

Queen.S Истакнат член

Се зачлени на:
    3 април 2010
    Пораки:
    606
    Допаѓања:
    381
    Ја преку агенција што ке идам во вила превоз и смештај е 229евра. За прехрана знам дека у тој маркет Лидл е мн ефтино а за др цените не знам.

5. VACA

VACA Популарен член

Се зачлени на:
    7 април 2010
    Пораки:
    492
    Допаѓања:
    324

Tnx ;)

6. kate-84

kate-84 Истакнат член

Се зачлени на:
    18 април 2010
    Пораки:
    50
    Допаѓања:
    14
    Preku koja agencija ke ides i na koe mesto na Zakintos?

7. glammur

glammur Истакнат член

Се зачлени на:
    5 април 2010
    Пораки:
    179
    Допаѓања:
    20
    Ќе може ли да ми препорачате приватно сместување во Охрид?! Ама да биде за тинејџерки (три-четири девојчиња(се уште не знаеме точно)), не мора да биде во центарот на градот, уште поубаво ако е во стариот дел на градот, ама и да не биде ептен далеку од центарот. Цените, да не се претерано скапи. До 1000-1500 од ден. Фала однапред. :)

8. EnnieFabulous

EnnieFabulous Истакнат член

Се зачлени на:
    10 јануари 2010
    Пораки:
    717
    Допаѓања:
    400
    Па веројатно ќе одиме со другарките Грција или Турција...За Турција е мала веројатноста..Сеуште бараме по агенции некои не многу скапи понуди. Досега најдовме за Закинтос-260 евра или за Турција со авион и хотел all inclusive 400 евра, но толку пари не ми се даваат. Малку ми е глупаво што одиме во сезона кога е најскапо, бидејќи допрва имаме повеќе трошоци (за факултет и сл.) но ете, тогаш на сите ни одговара. Пасошот треба да ми стигне за неколку дена, па се надевам дека нема да чекам цело лето..И се надевам дека ќе успееме да се договориме :$

9. Lilit

Lilit Форумски идол

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    12.123
    Допаѓања:
    156.048
    Која агенција и кој период?!Ова е најевтината варијанта што сум ја слушнала за Закинтос летово...
    Инаку,не било баш евтино.Килограм праски е 3 евра,пита гиро 3,3 и пол евра,порција да седнеш 12 евра,кафе на плажа 3 евра,лежалка 2 и пол евра...и така натака...лани на остров цените беа за вакви ситници евро до евро и пол поевтини,ама затоа влез во дискотека 10 евра...молим лепо.
    Ние планираме се од тука да си се снабдиме,а за двајца и не е кој знае колку храна тоа и да си носиме,иако Лидл е тука,сепак ако изнајмиме кола е добро,ама на моторче кеси да влечам,нема шанси...ама познавајќи се себе и мојата половина...и лани така,па се раскостивме по кафиња на плажи,лежалки,јадење,се што имавме од тоа малкуто шо понесовме,го фрливме...кај сме учени да се готви по одмори,а па и садови да мијам,одмор ли е што ли е?!

10. Queen.S

Queen.S Истакнат член

Се зачлени на:
    3 април 2010
    Пораки:
    606
    Допаѓања:
    381
    Агенција Игуана, место Аргаси плус од 27 Јули сезона. А на др датуми е поефтино не мн али по 20 евра помалку зависи кој датум. И ние сме двајца и планиравме од тука да си понесеме нешто основно не може све, али цигари пошто и двајца сме пушачи, нешто од храна таа што не се квари, а ја пак имам слушнато дека е доста ефтино другар ми лани беше и се ептен испофали од Закинтос. Планиравме моторче да си изнајмиме што знам по за лето ми е и поефтино е. ;)

11. Lina24

Lina24 Истакнат член

Се зачлени на:
    26 февруари 2010
    Пораки:
    2.230
    Допаѓања:
    438
    А ДА ВЕ ПРАШАМ БИЛ НЕКОЈ ВО НЕА ПОТИДЕА ВО ГРЦИЈА НА ХАЛКИДИКИ?
    како е, скапо, има ли места за излегување,плажите какви се?ако бил некој нека пишува искуство ;)

12. Smilly

Smilly Популарен член

Се зачлени на:
    3 јули 2010
    Пораки:
    2.373
    Допаѓања:
    3.244
    Највероватно Грција :( :lol:

13. k.i.m

k.i.m Популарен член

Се зачлени на:
    12 мај 2010
    Пораки:
    4.733
    Допаѓања:
    5.154
    Ќе си останам охрид :)

14. BurstBerry

BurstBerry Популарен член

Се зачлени на:
    3 јули 2010
    Пораки:
    839
    Допаѓања:
    1.463
    Со дечко ми планираме да одиме во Бугарија ама уште незнаеме каде и како се движат цените...ако има некој некаква информација( за Златни песоци или Сончев брег ) нека пише ќе ми биде од полза... и дали се исплати повеке преку агенција ??? позз :)

15. Lina24

Lina24 Истакнат член

Се зачлени на:
    26 февруари 2010
    Пораки:
    2.230
    Допаѓања:
    438
    јас бев лани со дечко ми во бугарија во сончев брег прекрасно си поминавме ефтино беше мислам прифатливи цени пиво и алкохолни пијалоци од буграско производство беа без пари ептен ефтино.. плаќаш 1 добиваш 2 во хепи аур (имаш 2 3 пати на ден) така дА УжИВАнЦИЈА БЕЗ НИКАКВО СТЕГАЊЕ НЕМА ШТО НЕ ПРОБАВМЕ :D :D
    бевме во хотел на 5 мин од плажа и 20 мин од центар 10 ноќевања плус превоз 160 евра не чинеше преку агенција прашавме после во некои хотели колку се движат цените од вечер толку беа од 12/13 евра до 20 (мислам на прифатливи цени) иначе сончев брег е закон за забава и излегегувања не се прибиравме дома.. лудо беше :D :D

На BurstBerry му/ѝ се допаѓа ова.
  16. Lina24

Lina24 Истакнат член

Се зачлени на:
    26 февруари 2010
    Пораки:
    2.230
    Допаѓања:
    438
    и плус уште нешто.. имаше многу безобразни бугарки.... :devil: :D :D

17. Lina24

Lina24 Истакнат член

Се зачлени на:
    26 февруари 2010
    Пораки:
    2.230
    Допаѓања:
    438
    еј срцки зошто никој не ми одговара?? никој ли не бил??
    а во полихроно бил некој?? ајде одговорете ми треба да се одлучам што поскоро :) турата за заминување ќе тргне :D
    фала однапред :*

18. Blanca

Blanca Популарен член

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    725
    Допаѓања:
    505
    За Неа Потидеа незнам, а Полихроно не е ништо посебно, една улица што се вели. Пефкохори и Ханиоти се поубави градчиња.
    Позз

19. Chika-Boom

Chika-Boom Истакнат член

Се зачлени на:
    8 јули 2010
    Пораки:
    44
    Допаѓања:
    6
    Со дечко ми сеуште сме во преговори која дестинација да ја избереме за ова лето во план ни е да одиме за Тунис дали некој бил таму да ги пиши неговите импресии како си поминал? :*

20. glammur

glammur Истакнат член

Се зачлени на:
    5 април 2010
    Пораки:
    179
    Допаѓања:
    20
    Па со другарки ќе отидеме до Охрид, а можно е и до Маврово да одиме. А со моите ќе одам во Хрватска, Задар. :lol: