Јас се противев и напишав ДЕФИНИТИВНО - не за во Грција , ама таму ке одам, во Неа Врасна во една вила, не ми текнува како се викаше , сеа на 17 ке одам , едвај чекааам!!! П.С - И во Охрид , секако 10-тина дена
Ве молам за мала помош,сакаме накај 19 август да одиме во Калитеа ама понудиве не ни одговараат зошто се повеке денови а ние сакаме само 6-7 дена така да ме интересира колкави се шансите да не најдеме смештај дирекно таму?Се разбира со прифатливи цени 30-40 наем за вечер?Или ич да не тргаме?
Jas letovo bev prvo vo Wienna,Praga,Budimpesta i vo avgust bev vo Albanija. Celo leto si pominav prekrasnoo
Летово најверојатно Италија или Франција. Или Верона,Венеција и Фиренца или Ница,Кан,Монако. Има време,ќе видиме
Како и секоја година од кога сум родена во Охрид,два ипол месеци и само да си уживкам!Имам мноогу пријатели таму,така да не сум си осаменка,а за плажите да не збориме...секој ден присутна,дали со фамилија или пријатели не е важно..таму сум!
Што би одбрале вие да сте на мое место ? На моите во план им е оваа година да одиме негде на море (досега немам одмор на море ) ноо.. јас и мојата другарка си кроевме планови да одиме заедно на летувалиште во охрид . моите ми рекоа дека морам да бирам или летувлиште со најдобрата другарка или одмор на море со нив ? ставтесе на мое место што би одбрале ?
’“ Тина, се зависи од тоа што за тебе е убаво, и ништо повеќе. Јас не сум тип кој би ги заменила 10 дена на море, со 10 дена „лудување“ во Охрид. Ако имаш навистина 12 години, сметам дека треба со твоите да си одиш, пред се ради помислата дека ќе ббидеш со твоите и ќе имате прекрасен фамилијарен одмор кој ќе го паметите засекогаш, второ што ќе уживаш во морската вода, одлична за многу работи. Одморот во Охрид и воопшто сам на одмор, според мене, се доживува со повеќе од 12 години, кога си малку повеќе созреан и свесен, приступачни би ти биле и повеќе видови журки и забави и секоја ноќ поразлично би било, а сега со некои рандом свирки би поминала. Море со семејството