Па најверојатно ке се топам во канцеларија на 40 степени, може во двор да излезам сонце да ме фати и толку
Летово планираме да одиме до Сарти почеток на јули.Дали може некој да ми каже нешто повеке за местото и цените таму. Фала однапред.
И ние сме во план надвор од Македонија. Се мислевме за Анталија, или друго место во Турција, ама гледам слабо понуди Кое место би ми го препорачале вие, да е во граници на нормалата, да не е премногу скапо? Млади сме, сакаме забава нормално, ама дечко ми баш и не е трошаџија
Летово богами ќе се шета. Прво во април(пошто татко ми е генијалец) Италија,Шпанија,Франција-крстарење и после неколку дена во Милано(не крстарење ). После во јуни од школо во Словачка,Полска и Будимпешта,бо јули црна гора,веројатно Тиват на една недела,и август се разбира Охрид,се надевам со другарки
Нормални цени Кушадаси, убаво местенце има многу тури за посета надвор од градот, градот супер за шетање, многу продавници, кој е за шопинг плажите не се нешто посебно, ако сте повеќе за шетање идеална дестинација. надолу на кај анталија немам одено, слушам дека е поскапичко и пожешко
Здраво.... Може некој да сподели искуство во врска со тоа како се движат цените на Санторини..... не мислам на аранжмани ,на цени таму ....ако некој бил ..... Сакам ова лето да одиме таму на одмор и ми треба добар аргумент да го убедам мм ..... Фала ви Феминки....
И од мене едно големо ДА за Кушадаси...... :up: минатото лето бевме и одличен одмор поминавме секој ден имаш каде да одиш и што да видиш....ако сте за шетање.....искрено кога се вративме ми требаа барем уште два дена дома одмор.... но во секој случај вреди да се посети...
Би требало дестинацијата да е Грција ако се се одвива според планот...ако не во најмала рака планирам Дојран на пример ако се прашувам јас. Сепак се надевам на Грција.
Да не се повторувам, повели од претходно мое мислење на темава за Санторини Спојлер Сега проверив чисто онака за втора половина на август, ми изваде цена од околу 220 евра по чоек, за лет од Солун до Thira. Имаш и лет од Кавала сега, ама поскапа е цената, околу 260 евра. Провери на http://www.airnb.com и http://www.wimdu.com за издавање апартмани/вили на ден, поефтино е од хотел во секој случај. Како и да е, барај сместување на внатрешниот дел од островот, со поглед на вулканот, само така ќе го осетиш Санторини во сиот свој сјај. Имеровигли, Иоа - ако најдеш нешто исплатливо тука - одма резервирај, нема да зажалите
Најверојатно во Херцег Нови. Ако некој има искуство да ме упати со цени, смештај и слично ќе ми биде добредојдено.