Одамна се мислевме и пресековме.И уплативме.На југот на Италија,на Тиренско Море. Од коментарите на маж ми,веднаш ми се трга. Ми вика,како ме замислувал со марама како ми се вее на вратот,како шетаме по тесни улички,се бањаме на мали пусти плажички,пиеме вино,слушаме музика. Одбравме местенце какво отсекогаш мислевме да посетиме.
a преку агенција некоја или на своја рака?? сакам и јас негде интересно, ама барам со организиран превоз :
Баш убаво, може повеќе инфо? Агенции, превоз, сместување... ме интересира Италија, отсекогаш сум сакала да одам натаму. Некоја наредна година здравје, годинава е веќе уплатено, уште да се реализира. Хургада, Египет... и ќе биде за некој ден
Zdravo ! godinava sakame da odime na odmor vo turcija kusadasi planirame da uplatime porano me ineteresira kolku bi me kostalo odmor od 10 dena kakvi se cenite i preku koii agencii ste otisle bi gi zamolila tie sto bile da mi napisat ... vi blagodaram odmapred
http://atlantis.mk/index.php?id=1184 Еве за Кушадаси понуда,мислам дека агенцијата ја има и во Скопје и ако порано резервираш има попусти до 30%
Ti Blagodaram Digitron a dali moze nekoj da mi kaze kakvi se cenite vo prodavnicite kakva e hranata vremto i plazite vo kusadasi ...
Дечки ај информација дали некој бил Лорет де Мар во Шпанија ? Колку ќе ми треба за таму џепарац поскромно, ако во хотелот ми е платен поручек ручек вечера ? значи без излегвање, без забави којзнае колку само онака лежерно ? дали ќе ми бидат доволни 150e за џепарац ако се друго ми е платено? А да, и дали се плаќа на плажата градска и на другите плажи за влез?
ako odite vo spanija odete calella mnogu ubavo mesto i blisku e do barselona ima ubavi mesta da se vidat plazata e mnogu dolga i siroka, a za turska kemer nezamenliv klimata e top vo 12 casot na pladne se sedi na plaza voopsto ne se oseka toploten udar,
Никаде посебно Планираме сега за викендот нареден до Пефкохори или Ханиоти ,потоа летото барем викенд или недела Банско,и нареден продолжен викенд се паѓа 2 авг па може пак некаде набрзинка. Годинава тешко некаде подалеку ,сакаме прво куќата да си ја средиме,а и не би ми сметало цело лето да си го поминам во мојот роден град,колку ми фали
Се наближуваат годишните одмори па ќе ве молам ако некој знае или бил во Геракини Грција во CORAL BLUE HOTEL да ми опише подетално за морето плажа сместување затоа што го нудат за прилично евтина цена па ме интересира и би ви била благодарна
Леле, блазе си ви, уште сега си знаете Јас дека некаде јули-август одам на одмор ништо не знам. Да заврши школово тогаш ќе му ја мислиме.