јас бев во олимпик бич лани леле водата катастрофа исто како во дојран да си ,трави кал колку сакаш,ако сакате можам и слики да ви пуштам да видите
Ке може ли да дадете предлог каде да отидам во Пефкохори, во кои апартмани/хотели ама да биде евтино до 30-40 евра на ден
Паа..летово како матурантка секаде ке ме има.. Планирам Хрватска на свирка да одам.. ама и Охрид е на листата.
Девојки, да ве прашам мислење Со друштво се мислиме дали Закинтос(Лаганас) или Крф(Кавос)? Па ме интересира какви искуства имате од таму и преку кои агенции сте оделе... поздрааав ))
двете места се премногу слични кога е во прашање ноќниот живот,кавос гратчето освен забава не нуди ништо друго,плажата е катастрофа,навечер врие англичани,има премногу забава,но преку ден мора да имате кола за да одите на поубави плажи,има две три на 15 мин возење,исто така главниот град е преубав,вреди да се посети,сидари е најзгоре на островот и е интересно место,значи има места што навистина се прекрасни но кавос како место освен ноќен живот нема ништо,ако си без кола би се побудалел таму,лаганас е исто лудило навечер само разликата е што самото гратче има добри плажи и не мора секој ден да одиш настрана,нормално поубавите пак се понастрана но и градската е убава,камео плажата ти е исто многу блиску а е преубава.Разликата е што на крф има подобри места за шетање,но ако сте без кола дефинитивно лаганас одберете го,ќе се воодушевиш од плажите.За преку агенција не знам што да ти кажам бидејќи не одевме преку агенции.Ако те интересира нешто повеќе пиши
Fala ti na site ovie informacii,ke prenesam na drustvovo moe pa ke si se dogovorime inace se izvinuvam sto ne pisuvam na kirilica,od mobilen sum vklucena momentalno fala ti uste ednas, pozdraav
Е ова лето одморот за жал поради милион обврски мора да си го одложам за септември ама до тогаш ќе биде сигурно некој продолжен викенд на моренце!
Во Ксамил, Албанија и одбројувам денови буквално. И еден викенд во Берово и Љубаниште нема да ми дојде лошо ич.