Девојки престојувала ли некоја феминка у Сидари на Крф? Какво е местото, плажите, има ли добар ноќен живот? А и за у Кавос(Крф) ми рекоа дека плажата што е таму била катастрофа? Точно ли е ова, до толку е лоша плажата?
плажата во кавос е катастрофа вистина е тоа,само има лудница ноќен живот,но има блиску кавос убави плажи па ако сте со кола ќе можете секој ден да одите, сидари е многу интересно место,има долга плажа а ги има и тие плажички во карпите , како заливи со преубава вода.Ние таму бевме на шетање, беше поскапо од кавос и тоа многу поскапо.за кавос можам да ти кажам што те интересира,за сидари само тоа
ние бевме лани сместени во кавос си поминавме преубавоооо ако морето ни беше во двор,одевме на други плажи не ја бива на кавос плажата дека има во близина пристаниште лефкими ама изнајмувавме мотор и кола со уште еден пар и секој ден одевме на разни плажи и до керкира бевме главниот град,значи во глобала секако ќе сакате да го видите цел остров не е битно кај сте сместени и кавос не е така лош журки од сабајле до сабајле се надевам ти помогнав и верувај ако би одела пак на крф пак таму би одела
оваа година во близина на краците Ханиоти се надевам дека некој ќе ми каже за местото сите го фалат,ама и ваше мислење може некој што бил
Не сме со кола А што толку е лоша плажата, мала е? водата е грда? у Кавос би идела за ноќниот живот, а у Сидари па е убава плажата а ноќниот живот не знам како е А за какви работи мислиш што се поскапи у Сидари него Кавос?
Јас бев таму многу е пензионерско местото, нема луѓе, нема кафики има само убава плажа. Главниот град е многу убав. Јас би ти препорачала ако одиш на Крф да одиш на некое од северните места.
Во кавос е многу лоша водата, кал е цела, не се ни чувствува дека си на море. Во околните места има убави и чисти плажи
Уплативме веќе со либево, за Сарти. Во приватно апартманче, ни испратија и фотографии од местенцето, така да очекувам само да сме си раат тие 9 дена, другото не ме занима Плажата е песочна, тоа е најважно, и блиску сме до стариот град, така да ќе можеме и да прошетаме.
па на пример лежалките во заливите беа 7,5 е за една,ручавме и плативме 60 е за ништо,е сега не знам за другите плажи како беше јас ти кажувам конкретно за тие во заливите.А кавос беше навистина евтино,и јадење и пиење,можеш се да си дозволиш
Девојки од каде вадите осигурување за Грција, без франшиза и колку пари е од ден (ако го рачунаат така)? Одам за две недели така да сакам што поскоро да извадам и осигурување.
Во сите осигуритални компании можеш да извадиш. Ние обично вадиме годишно, и ни излегува околу 330 или така нешто, не е повеќе од тоа. Гледам во Евроинс имаат и некој фамилијарни пакети, кои излегуваат поефтино ако патувате сите заедно.