Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Каде летово на одмор?

Дискусија во 'Патувања и одмори' започната од newring86, 8 април 2010.

1. lolyta777

lolyta777 Популарен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2011
    Пораки:
    2.337
    Допаѓања:
    6.902
    Ние ќе одиме за Фурка, ама околу 8-9 јули. Одма после роденденот на малиот.

Најдовме понуда ол инклузив за супер ценичка за 7 дена, за децата не плаќаме ништо.
    Инаку ќе одиме со сопствен превоз.
    Се изначитав за Фурка и мислам дека направивме добар избор, местото било мирно, баш фамилијарно за терање мирен одмор, плажата била песочна и водата била бистра, без тревки.
    Впечатоци кога ќе се вратиме ќе споделам, се надевам позитивни.

На Divinebutterfly му/ѝ се допаѓа ова.
  2. Divinebutterfly

Divinebutterfly Популарен член

Се зачлени на:
    17 јули 2011
    Пораки:
    2.971
    Допаѓања:
    9.982
    Супер :) И јас баш ќе видам,и јас тоа сакам,мирно да е,да си ја одморам главата :) Штом викаш убава била плажата ќе се изнауживаме :D Иначе и јас ќе сум 7 дена,исто ко вас,со наш превоз,ама изгледа на 7-8 јули ќе се вратиме :D Иначе ќе се подружевме :) Убаво да си помините :)

На lolyta777 му/ѝ се допаѓа ова.
  3. elka.timova

elka.timova Истакнат член

Се зачлени на:
    27 мај 2013
    Пораки:
    143
    Допаѓања:
    31
    Лептокарија

4. passion.for.fashion

passion.for.fashion Истакнат член

Се зачлени на:
    24 мај 2010
    Пораки:
    396
    Допаѓања:
    87
    Па ако идеш у некои од градчињата што се на отворено море, нормално е да е поладна водата, ама ако идеш у градчињата што се од другава страна накај Грчка(како Ипсос или Дасиа) таму водата е многу топла. :)

5. angelat

angelat Истакнат член

Се зачлени на:
    6 март 2010
    Пораки:
    30
    Допаѓања:
    1
    Јас ќе одам Кавос на Крф ...Ме интересира како е со превоз до останатите плажи оти викаат дека таму плажата не била убава па дали има организиран превоз и колку чини :)

6. macedonia.timeless

macedonia.timeless Истакнат член

Се зачлени на:
    10 јуни 2012
    Пораки:
    266
    Допаѓања:
    137
    Во Македонија еве петок си тргнувам :)

На Hipica му/ѝ се допаѓа ова.
  7. AnaMKD

AnaMKD Истакнат член

Се зачлени на:
    2 декември 2009
    Пораки:
    183
    Допаѓања:
    115
    Лефкада - едвај чекам!

8. gorda

gorda Истакнат член

Се зачлени на:
    31 август 2012
    Пораки:
    134
    Допаѓања:
    76
    Дали некој бил во хотел Олимпион Мелатрон во Platamona? Има добра цена, сега си мислам во што ли е цаката?

9. ocila

ocila Истакнат член

Се зачлени на:
    20 април 2012
    Пораки:
    5.513
    Допаѓања:
    1.900
    Планиравме едно излезе нешто сосем десето ...
    Летово 10 дена на Лефкада...
    и 7 дена во Анталија или Кушадаси...

10. lovelife

lovelife Популарен член

Се зачлени на:
    26 јуни 2011
    Пораки:
    526
    Допаѓања:
    1.722
    Не знаев каде да се обратам па ајде каде ако не на фемина :D Кажете ми некое место во Македонија некој хотел до плажа или со базен ама каде што идат пензионери ? Баба ми е очајна запнала да иде негде на одмор хаха :D

Бидете хумани,помогнете на една баба :rock:

11. LikeDomino

LikeDomino Истакнат член

Се зачлени на:
    17 мај 2012
    Пораки:
    119
    Допаѓања:
    25
    Оваа лето решив да ја посетам Бугарија со две мои пријателки. Многу сум среќна бидејќи ќе се оттргнам малку од народот и градот во кој живеам и ќе се одморам квалитетно :)

12. Blondy.92

Blondy.92 Истакнат член

Се зачлени на:
    23 јануари 2012
    Пораки:
    141
    Допаѓања:
    63
    Планираме со дечко ми, крај на јули да идеме во Саранда, Ксамил.. :)

13. ni.na

ni.na Популарен член

Се зачлени на:
    26 јануари 2012
    Пораки:
    1.630
    Допаѓања:
    1.565
    devojki koja e razlikata vo cenite vo sezona i vo septemvri vo bugarija i grcija, se mislam od septemvri da ideme ili na sonev breg ili na krf kolku od prilika bi mi bile dovolni za edno 7 dena i izvinete na fonot nesto ne mi e vo pred pcto :)

14. teddygirl

teddygirl Популарен член

Се зачлени на:
    7 август 2010
    Пораки:
    714
    Допаѓања:
    618
    Некој што бил Ксамил, па да има бројче или линк на фб од апартмани да ми прати за да си закажеме, да не лутаме таму :) И се разбира како стојат цените?

15. jjoovvaannaa

jjoovvaannaa Истакнат член

Се зачлени на:
    26 јуни 2012
    Пораки:
    293
    Допаѓања:
    81
    Ние летово планираме Ханиоти-Грција...Ако некој бил нека кажит дали е убаво ;)

16. B.juste

B.juste Истакнат член

Се зачлени на:
    17 октомври 2010
    Пораки:
    11
    Допаѓања:
    3
    http://www.makedonskibiser.com.mk/index ... 72&lang=en

17. Mini-Mouse

Mini-Mouse Популарен член

Се зачлени на:
    3 април 2011
    Пораки:
    530
    Допаѓања:
    1.439
    Блонди бидејќи неможам да ти пратам лп еве тука ти пишувам

Еден совет од мене, сместете се во Саранда исти се цените, а на плажа одете во Ксамил за 5-10 мин со кола сте таму. Во Ксамил навечер нема струја и е буквално мртво ќе нема што да правите,слабо има ресторани а па за кафичи да не правиме муабет. Значи лани 10 дена секоја вечер бевме без струја. Ни клима ни фрижидер ништо не користевме. Крш беше. И идете преку Грција ако одите со кола,ем пократок е патот ем подобар е.
    teddygirl
    нема потреба да закажуваш од тука зошто верувај таму можеш многу лесно да си најдеш.Ние така лани се зафркнавме,нормално кога одиш првпат негде сакаш на сигурно да одиш. Албанциве слабо со англискиот стојат и тој не знаеше да ни каже дека ќе немаме сопствено вц само слики од спалната ни прати преку фб. Се договоривме и кога дојдовме таму не ни се допадна. Па баравме на друго место.Се ценкаат бетер од цигани и спуштаат цени во истата секунда кога им вртиш грб.Цените им се од 8-15 евра (ние плативме 12 евра од човек во хотел со клима,тв,мини кујна и бидејќи има слаба струја во Ксамил само една работа имаше капацитет да работи).Јас искрено би те советувала да одите во Саранда,исти се цените за смештај. Навечер е убаво има што да правиш за разлика од Ксамил. Ксамил е мн мало место и не нуди ништо ама баш ништо. Само плажите се поубави од Саранда бидејќи се песочни и водата е побистра.
    Инаку Саранда,Ксамил повеќе ми е за фамилијарни луѓе што и најмногу ги имаше поради поволните цени, а за млади луѓе не е. Пари да ми дава некој не би одела пак.А патот е... :x кошмар.

На teddygirl му/ѝ се допаѓа ова.
  18. ABeautiful

ABeautiful Истакнат член

Се зачлени на:
    2 јули 2013
    Пораки:
    179
    Допаѓања:
    56
    Летово одма на одмор во Грција,секоја година сум таму.Ама се одмарам буквално од СЕ!Од народот што е постојано околу мене,од идиотит што се пристуни во мојот град...

19. AnaKarenina

AnaKarenina Форумски идол

Се зачлени на:
    6 октомври 2011
    Пораки:
    5.801
    Допаѓања:
    55.003
    Летово одморот ќе ни биде расцепкан на викенди, бидејќи љубениов почна со работа, а јас најверојатно ќе почнам некаде да волонтирам. Веќе правиме планови за овој викенд, па летово ќе комбинираме малку море, малку езеро и малку планина :)

На tweety26 му/ѝ се допаѓа ова.
  20. l0vE...-love

l0vE...-love Популарен член

Се зачлени на:
    8 ноември 2012
    Пораки:
    575
    Допаѓања:
    144
    за грција :angel: