1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Каде летово на одмор?

Дискусија во 'Патувања и одмори' започната од newring86, 8 април 2010.

1. Lina24

Lina24 Истакнат член

Се зачлени на:
    26 февруари 2010
    Пораки:
    2.230
    Допаѓања:
    438
    фала ти бланке :D

2. Lina24

Lina24 Истакнат член

Се зачлени на:
    26 февруари 2010
    Пораки:
    2.230
    Допаѓања:
    438
    а нешто збор два за неа врасна?

3. EnnieFabulous

EnnieFabulous Истакнат член

Се зачлени на:
    10 јануари 2010
    Пораки:
    717
    Допаѓања:
    400
    Сум била ама пред 5-6 години можеби. Мене многу ми се допадна, не беше скапо, но повеќе е како за фамилии со деца. Градот е споен со Аспровалта, исто мало гратче, па интересно е, сите улици им се со продавничиња со тезги, живописно е, ечат музики од секаде..има луѓе. Единствена мана според мене беше тоа што повеќе имаш чувство како да си во Македонија, бидејќи имаше многу Македонци таму..

4. Ema.Sk

Ema.Sk Популарен член

Се зачлени на:
    6 декември 2009
    Пораки:
    1.321
    Допаѓања:
    4.776
    Со другарки ќе одиме во Дојран и знам дека ќе си поминеме најубаво :lol:

5. perdija

perdija Истакнат член

Се зачлени на:
    22 јуни 2010
    Пораки:
    43
    Допаѓања:
    5
    Бугарија годинава.... дајте некое искуство од таму? Како е , каде е најубаво, како сте си поминале, цените??? :)

6. Mermaid

Mermaid Истакнат член

Се зачлени на:
    2 февруари 2010
    Пораки:
    227
    Допаѓања:
    295
    Јас бев пред две години во Бугарија , поточно во Сончев Брег и дефинитивно си поминав прекрасно! Сончев брег е мн убаво уреден , со најразлични кафичи и забава ! Има аква парк и цел куп други активности ! Го препорачувам за одмор , нема утка! Само морето не е како на пример Егејско или ЈАдран али па и тоа не ни беше нешо страшно :)

7. Tenkai

Tenkai Популарен член

Се зачлени на:
    9 јули 2010
    Пораки:
    2.316
    Допаѓања:
    1.905
    Ја како што гледам, многу го фалат местото Златни Песоци, најискрено јас не сум била таму. Сум била во Бугарија, како помала ама каде точно, не знам. Ти пратив и линк по приватна порака за да погледнеш.

8. lylaby

lylaby Популарен член

Се зачлени на:
    20 март 2010
    Пораки:
    631
    Допаѓања:
    334
    []
    [/quote]
    еј срцки зошто никој не ми одговара?? никој ли не бил??
    а во полихроно бил некој?? ајде одговорете ми треба да се одлучам што поскоро :) турата за заминување ќе тргне :D
    фала однапред :

Неа потадеа сум била цените се како што се на краците ни скапо ни ефтино зависи колку ти е длабок гебот..Плажата убава мн потошно плажите,аморето сто така само малку досадничко е не ебаш за забава мн мн позз

9. Lina24

Lina24 Истакнат член

Се зачлени на:
    26 февруари 2010
    Пораки:
    2.230
    Допаѓања:
    438
    ви благодарам на одговорот .. истотака и на беатрис :*

10. Lina24

Lina24 Истакнат член

Се зачлени на:
    26 февруари 2010
    Пораки:
    2.230
    Допаѓања:
    438
    напишав искуство пред некој ден еве одговор за пердија.. обавезно мора да се проба одмор во сончев брег прекрасно беше ама само за забава и плажа, а морето не :)

11. skygirl

skygirl Истакнат член

Се зачлени на:
    20 јуни 2010
    Пораки:
    575
    Допаѓања:
    153
    И јас може да ви го препорачам Сончев Брег и Несебар во Бугарија......
    Баш е супер и има забава за млади, посебно ако сте со женско дрштво ;)

12. Blanca

Blanca Популарен член

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    725
    Допаѓања:
    505
    На Сончев брег е многу убаво, има многу млади, забава,песочна плажа со убави шеми, не е скапо. И во Несебар е убаво, за шеткање посебно.
    Ама ако морето ти е приоритет не препорачувам Бугарија. ;)
    Поздравче

13. mina

mina Популарен член

Се зачлени на:
    22 ноември 2009
    Пораки:
    1.260
    Допаѓања:
    638
    definitvno Neseber! imam letuvano mnogupati vo Bugarija i nejmnogu mi se dopaga (za mladi) tokmu gradot Neseber! i Soncev breg e dobro ama malce e poskapicko, vo Pomorie pak nema nekoja zabava, isto i vo primorsko...a i Sozopol ne e bas nesto interesno! Zatoa ti preporacuvam da odis vo Nesebar! minatat godina bev tamu i super pominavme...bevme smesteni vo apartman i plakavme po 7 evra od vecer na covek! a i drugite ceni bea dobri...em eftino em zabavno! jas bi odela pak...ama dogodina :rofl: :rofl: :rofl: ...ovaa godina odam na halkidiki! :rofl: :rofl: :rofl:

14. veri

veri Популарен член

Се зачлени на:
    14 јануари 2010
    Пораки:
    3.061
    Допаѓања:
    1.478
    Закон е Сончев брег. Загарантирано преубава забава :)

15. femina90

femina90 Популарен член

Се зачлени на:
    25 декември 2009
    Пораки:
    3.997
    Допаѓања:
    2.350
    за една недела одам на крф,приватен смештај и ич не знам колку пари би ми биле доволни за трошење :worried: значи,за нормално трошење,без некои си не знам какви претерувања,со колку сте поминувале,ете на остров во грција?

16. Lilit

Lilit Форумски идол

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    12.123
    Допаѓања:
    156.048
    Абе не знам фемина...како тоа приватно сместување...со платен аранжман од тука и превоз?!Ако таму наоѓаш сместување имај на ум дека е потешко да најдеш,зошто е остров,но не ја исклучувам веројатноста да најдеш.Сметај,за сместување без 150 евра,плус,минус,за јадење ќе ти требаат 50 евра( и тоа зависи што ќе јадеш,ако јадеш по ресторани секој ден,дупло,ако не и повеќе) за 10 дена,сигурно,за дискотеки и кафиќи исто околу 50 евра,ама без расфрлање и зависи каде,за кафиња ако сакаш да си приуштиш секој ден по едно во десет дена,тогаш рачунај 20 евра,а по две ако сакаш,тогаш дупло.Кога си на остров,а не си со сопствен превоз,препорачливо е да изнајмиш нешто зошто не се поминува на едно место,туку се шета,ако сакаш плажа дома,тогаш нешто на копно,покрај море,не на остров,сметај за тоа...кола е 20 евра од ден,моторче 10 евра(на Крф е препорачливо кола,добри им се патиштата,ама се е стрмно и угорнини,во планини е островот цел,ние кола си изнајмивме лани заради тие причини),бензинот е 2 евра,ма да варира од бензинска до бензинска,немаат утврдена цена...све о свему,сметај...ова значи најосновното,одмор као одмор,без расфрлања.Сувенири,облека,возење на банана,аквапарк,музеи,дополнително...

17. AngelGirl

AngelGirl Истакнат член

Се зачлени на:
    5 февруари 2010
    Пораки:
    264
    Допаѓања:
    78
    Еее оваа година нема ногу за размислување ово оно нема ни Турција ,БУгарија , Шпанија, Грција .... :( оваа година не се размислува многу за тие дестинации :D , туку има само Охрид едино ако не сакам може и дома :D ........ лиѓе кризи факат ..... вака не ја бива , ама ај ке се помирам оваа година па наредната ке надокнаеме ........а па и септември ке се оде Виена , Прага и Будимпешта па да не се бунам ногу оти требат и за там пуно пари ..... па сеа да му се радувам на Охрид :lol:

18. taznickaimilicka

taznickaimilicka Истакнат член

Се зачлени на:
    3 март 2010
    Пораки:
    39
    Допаѓања:
    25
    me interesira dali nekoj bil na odmor vo nea kalikratija grcija..dali e mesto za mladi ili poveke familijarni luge.. dali ima mesto za zabavi za izleguvanje., dali ima ubavi plazi..jas sakam so decko mi da odam i daliima dobri mesta da se vidat da se zurkame:)

19. Malechk0

Malechk0 Истакнат член

Се зачлени на:
    4 февруари 2010
    Пораки:
    510
    Допаѓања:
    87
    Дефинитивно Дојран :D 8) :sun: :party: :dance: :d: :beer: :* :y:

20. Queen.S

Queen.S Истакнат член

Се зачлени на:
    3 април 2010
    Пораки:
    606
    Допаѓања:
    381
    А за мотор кога изнајмуваш ти треба да имаш положено, да покажеш возачка или како иде тоа?