И јас планирам со дечко ми до Несебар.Кога ке одите?[/quote] На крај на месецов Најдовте смештај или таму ќе барате? [/quote] Ние планираме некаде кај 28ми или 1ви тие денови.. не,таму ке бараме,вие? [/quote] Ние после 25ти таму ќе сме, многу ми збореа дека веднаш кога ќе се симнеме од автобусот ќе ни нудат смештај, но јас бев скептична (прв пат одам) и затоа гледавме понуди по агенции и сите ни нудеа хотелско сместување или некое апартманче за неизводлива цена, само се најде една фина женичка која работеше во една агенција и ни кажа дека најдобро сами да си најдеме таму смештај, само превоз да си земеме и ја послушавме!
Луѓе некој убав хотел во Македонија кој вреди за 2000-2500 денари за спиење за една ноќ? а и за двокреветна соба да биде ? Ајде помош
За поефтина варијанта, не би рекла баш.За на подолг период- да. Да, Арменистис е преубав, кој е бил, знае зошто викам така. Вода кристал чиста, како во заливче му доаѓа, никогаш не се гнаси водата, а плажата- тоа е тоа , прескрасна ситна песок.Но за цена е еден, ако не и најскап кампинг во Грција. Исто многу убав и среден кампинг е Посејдон во околината на Лептокарија, чисто море и убава плажа. Но и ваму ги покачиле цените. За Посејдон знам дека за поставување приколка од мај- септември му доаѓа околу 2000 евра +- други трошоци. А за пократок период, не би знаела да ти кажам колку ќе чини И за во двата нема да згрешиш, што и да одбереш, се разбира ако ви се допаѓа камувањето.
Јас бев на Ипсос и водата беше ладна, сабајлето така беше потопла бидејќи немаше ветар а од 2h па натаки дуваше многу ветер и поладна беше водата можеби и до времето било али ја си кажувам тоа што го знам
Ovaa godina ke odam vo Kefalonija .. Bil nekoj za da ni dade nekoj intrukcii Osven sto e mnogu ubavo i mirno nisto drugo ne znam
Днес, 15 юли, в 12.30 (11.30 МК) беше пусната окончателно магистрала "Тракия"! Времето за изминаване на разстоянието София- Бургас (360 км) е веке 3.5 ч.
Ништо не бидна од кампувањето, иако најдов одлична понуда во Мармарис, ама со наши шатори. Догодина. За летово, една недела Пефкохори. Врска немам какво е, во агенција го испофалија за млади било супер само што јас пре би дала пари на риба него коктели. Ќе видиме. Ептен сакам некој ден на планина да поминам, па ако земам некое неочекувано денарче ќе се почастам.
Планираме уште еден мал одмор во Преспа,и на уште ден два во Грција,ама се зависи до тоа колку слободно време би имале.
Од толку мислење и договарање на крај може и дома да се остане. Опции : Будва, Сутоморе, Охрид Некои искуства за Сутоморе? Секоја информација е добредојдена.
Сега за сега само 1 недела во Охрид бевме, а планираме после свадбата некаде во Грција за дестинацијата сеуште не сме одлучени.