Луге, дајте предлог за искуство со туристичкиве агенции? Која да ја консултирам за сместување во Грција? Од утре за да би оделе, а притоа цените да се ок?
Оваа година исто како и лани крај на септември ама ако се погоди времето нормално инаку што ќе правам. Лани Лептокарија беше преубаво од 21 - 30 септември. А сега од 28 септември гледам понуди за Крф. Дали знае некој како е таму скоро почеток на Октомври месец ?
Дали знаете како се движат цените во олимпик бич по студио од вечер во овој период? Планираме така сами да одиме и да бараме, не преку агенција.
мене ме интересира доколку некој има одено во Бугарија ..не знам каде е тоа место каде што : било 300/350 од вечер...дали е бил... каде...со приватен превоз..претходно се закажува или кој како најде????? или да препорачате место каде вие сте биле .. и како беше со сместувањето? вие си баравте па отидовте или таму баравте тој ден кога отидовте...со приватни автоммобили бевте,агенција,организиран превоз?? колку ве кошаше престојот итн...
Мимс, 15 евра во Калитеа во сезона? Ако мислиш од човек, да, инаку апартманите се движеа околу 50 евра.
Да, по човек мислам, имаше и по 12-13 евра. Претпоставувам и девојчето мислеше за по човек, зашто не ми е веројатно за апартман да прашува за таа цена штознам...