Би требало прво во Дубровник па во Италија со моите ааа со дечко ми во септември тек Грчка а може претходно некое викендче до Грчка со друштво
Тоа и ми беше идејата Бев претходно на Олимпик бич и Паралиа, се одморив, супер се', али сека малце на луда журка Кој бил на Кавос да ми раскаже кратко што-како е, што има за посетување, кај да отидам обавезно, за купување...?
Sto povece razmisluvash tolku povece doagaat novi ideei ... Se mislam za Egipet zelba mi e ... No drugarite na deckomi mu imaat spomnato deka momentalno vo Egipet ne e bash najdobro...imalo raspravii megu samite sebe,karanici sto znam jas...Strav me fati nekako ...dali nekoj od vas ima slusnato za vakvo nesto ...
И братучетка ми кога биле Паралиа,Олимпик бич,се одморилие онака вистински.Па кога се вратиле наместо уморни,од доживувањата и забавите,тие одморен уххуу колку ти душа сака.А Крф прејако си поминале,журки,журки без број.Ама барчеда ми голема е,не е колку мене
Cvetetto Хаха да, баш така и јас. Погодени се ако сакаш да прошеташ, има многу продавнички за сувенири, има и мал луна парк, навечер на плажа е мирно со опуштена атмносвера, се слуша само музика од кафичите, баш да се одмориш. Има неколку дискотеки, има Лидл блиску...На плажа имаш лежалки што одат со пијачка, тие се 2-3Е и цел ден можеш да ги користиш. Има автобус за до Катерини, јас бев на шопинг таму претпоследниот ден, да ги дотрошам парите Ете кратко инфо ако некој планира да оди
Ние дома планираме да одиме во Лептокарија Не е мало,има секакви продавници,парк,црква,железничка,Лидл,прекрасна црква и чиста е водата.Само една работа шо не ми свиѓа на плажата е шо има ногу камења (на почетокот кога влеваш),со гребаници се вратиме сите Немаме друштво,тоа е единствен проблем...Обично одевме со уште една фамилија ама они ќе оделе порано а нас не ни се оди во Јул,па ќе видиме
Дечки дали некој од вас бил на одмор лани во Египет и ако бил кое место и информации за безбедноста ? Фала
Се мислиме помеѓу Кушадаси и Скијатос....Некој совет ако може од оние што веќе ги искусиле двете места?