Оваа година на Преспанско си поминав многу убаво,како и секоја година единствено времето не беше као шо треба али имаше и сончеви денови.Се вратив на 17ти сега од 1ви пак
Општи прашања Грција или Бугарија на одмор? Иначе веќе бев за Бугарија ама ми се пружи и втора шанса па вие што мислите?
Здраво девојки, Сакаме месецов да одиме эа Кушадаси ама неэнаеме кој хотел да го одбереме со дечкото ,а како што гледам сите скоро се во центарот а далеку од плажите. Ве молам помагајте веќе ме фаќа паника а прочитав многу лоши коментари на интернет эа некои од нив па ВЕ МОЛАМ ако сте престојувале во некој од овие хотели пишете ми HOTEL ABEM HOTEL PAK HOTEL OGERIM HOTEL SUNNY HILL HOTEL AYDA
Местото е убаво јас 2 пати имам бидено на одмор таму,но веќе научија сите дека е поефтинко и која мајка родила дете таму ќе го најдиш веќе е пренатрупано според мене и сите почнаја таму да одат,не е лошо ни Олимпик бич и таму имам бидено на викенд и не е толку гужва како Паралија,едно до друго се местата инаку местото мене ми е убо стредено,пријатно смештајот е ефтин итн...
Дефинитивно Едно од најдинамичните места во Грција.според мене совршено за одмор со друштво .. олимпик бич и паралија се дел од мојата младост . Ги обожавам
За жалење сум годинава,немам друштво за одмор,незнам како ќе го искористам одморот од работа и мразам кога ме прашуваат луѓето на работа кога на одмор,каде,со кого а си ќиснам дома цело лето
Ние се одлучивме да одиме пак во Берово во Аурора Спа & Ресорт...Лани бевме на меден месец таму и годинава пак ќе одиме со бебето истото време како и лани..
Dali nekoj e bil vo vila Mythos-Kalitea kakvi se uslovite i kolku e oddalecena od nekoja ubava plaza i setalisteto??