Сакав многу Грција и оваа година, ама нема.Премногу се испотршивме дома, и не сте свесни колку ми е криво, посебно ми е таму,ја сакам Грција. Оваа година ваљда ќе се задоволам со Охрид на недела дена можеби. Ќе ја терам другарка ми да ми носи гира од таму, не е фер ова!
Јас резервирав за Будва годинава - прва недела од јули. Не сум била никогаш, читав вака по форумии видов дека претежно има турбофолк журки. Каде да најдам нешто рок ?
Само што закажавме во Посајдон апартман во Грција кај камповите, и 9 вечери во Банско (187€ беше за двајца со доручек, хотел со базен, спа, рај!)
за шетање нема баш, али плажи на островот има..преубави..ептен убави..сто и пееесет посто најубави....е сега превозот незнам колку чини, пошто јас бев со сопствен превоз..ама како и да е..вреди да се посети овој остров..прекрасно место..
ммм супер е понудава, навистина пристапна цена.. но си била ти преку оваа агенција озбилна е ? пошто не сум од Скопје и незнам дали може да и се верува, или доколку некој друг патувал преку неа нека сподели искуство
Ако на некој не му е тешко подетално да ми напише за Бечичи, плажата, кафичи, цени во маркети, цени на плажа?